Prodej chaty, Tehov, Údolí Raků, 100 m2 (ID: 2033660)

Údolí Raků, Tehov

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Tehově

Informace k domu

Zprostředkujeme Vám prodej prostorné, celoročně obyvatelné chaty, nacházející v romantickém zalesněném údolí chatové osady jménem Údolí Raků, spadající pod obec Tehov, část Menčice, okres Praha – východ.

Chata je umístěna na okraji lesa chatové osady a je postavena na vlastním pozemku parc.č. 1061/51 o celkové ploše 329 m2, z toho činí zahrada 251 m2 a zastavěná plocha 53 m2, parc.č. 331. Pozemek je rovinatý a oplocen ze dvou stran. K chatě je přístup autem po lesní cestě, kterou odděluje od hranice pozemku chaty jenom potok. Na úrovní chaty jsou u lesní cesty vymezeny pro potřeby majitelů chaty dvě parkovací plochy, které jsou od chaty vzdálené cca 10 m.

Dispozičně je chata řešená jako 3+1 a její podlahová plocha činí 100 m2, má dvě podlaží, přízemí a prostorné podkroví. Přízemí, které pozůstává z obývacího pokoje, kuchyně, chodby a koupelny, prošlo v tomto roce kompletní rekonstrukci, kromě koupelny, která byla v minulosti rekonstruována a ještě vyžaduje menší opravy. V rámci rekonstrukce přízemí byla provedena výměna podlah, obkladů stěn, rozvodů elektřiny a vody, stropních podhledů, včetně renovace dřevěných trámů, byla nainstalována nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a byly vyměněny vstupní dveře chaty. Podkroví má dva pokoje, jeden menší a jeden větší s možností se vstupem na balkon, který je nutné ještě dokončit.

Topení chaty je zabezpečeno elektrickým kotlem s případnou kombinací s kachlovými kamny v obývacím pokoji. Elektrický kotel, který je umístěn v chodbě, je možné zapínat dálkově přes mobilní aplikaci. Do chaty je zavedena voda z rozvodu v rámci chatové osady, odpadní voda je svedena do čističky, která je umístěna hned za chatou. Vedle chaty je umístěn prostorný altánek, s možností posezení v nepříznivým počasí, nebo může sloužit jako úložní prostor.

Chata se nachází v klidné chatové osadě Údolí Raků s bohatou historií, spadající pod obec Tehov, okres Praha – východ s vynikající dostupnosti do Prahy. V obci Tehov je zabezpečená základní občanská vybavenost, jinak kompletní občanská vybavenost je dostupná v Říčanech, nebo Mnichovicích. V případě, že hledáte celoročně obyvatelnou chatu k rekreaci, nebo k trvalému bydlení, umístěnou přímo u lesa, v prestižní rekreační lokalitě s nádhernou přírodou v okolí a to vše jenom 30 min. autem od Prahy, tak Vám koupi vřele a upřímně doporučuji!

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Údolí Raků, Tehov
ID
N01462
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
329 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Vladimír  Ullmann

Vladimír Ullmann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Tehově (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti