Prodej rodinného domu, Nymburk, Drahelická, 230 m2 (ID: 2033196)

Drahelická, Nymburk - Drahelice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Nymburku

Informace k domu

Dovolujeme si vám nabídnout rodinný dům v obci Drahelice. Jedná se o podsklepený dvoupodlažní dům s garáží, letní kuchyní, několika kolnami na nářadí a zahradou o ploše přes 600 m2. Dům lze připojit na obecní kanalizaci a vodovod, jejichž sítě vedou přímo před domem.
Každé patro domu může být využíváno samostatně s vlastním vchodem.
Ve spodním patře se nachází pokoj s kuchyňským koutem, obývací pokoj, ložnice, koupelna a WC. V horním patře je ložnice se vstupem na balkon, ze kterého je krásný výhled do zahrady, kuchyně a koupelna s WC, šatna a příprava pro další pokoj.
Zahrada oplývá vzrostlými stromy (hrušně, jabloně, atd). Na pozemku se nachází studna s dostatkem vody, posezení a také udírna.
Drahelice jsou klidná obec s výbornou dostupností do centra Nymburka (5 minut autem), do Prahy (30 minut autem). Cyklostezka podél Labe, ideální pro milovníky přírody a cyklistiky, přírodní koupaliště a krásná příroda v bezprostřední blízkosti, veškerá občanská vybavenost v dochozí vzdálenosti.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Doporučujeme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105812.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Drahelická, Nymburk - Drahelice
ID
N105812
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1039 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ladislav Nedvěd

Ladislav Nedvěd

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Podobné nemovitosti