Prodej bytu 1+kk, Lázně Bělohrad, 26 m2 (ID: 2032742)

Lázně Bělohrad

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lázních Bělohradu

Informace k bytu

Využijte jedinečnou příležitost a vlastněte některý ze 44 nových bytů ve vyhlášeném lázeňském městě.

Tento útulný byt 1+kk s terasou a předzahrádkou se nachází v 1.NP bytového domu. Podlahová plocha bytu je 25,6 m², terasa (6,1 m²) a předzahrádka je velká 30,6 m². Součástí ceny bytu je i sklep a venkovní parkovací stání pro vaše auto. Byt je vhodný i jako investice na dlouhodobé nebo krátkodobé pronajímání.

Pokud si svůj byt rezervujete včas, veškeré dekóry interiéru bytu si můžete zvolit dle vlastního výběru. Byt bude k předání nejpozději v říjnu v r. 2026.

Lokalita:
Ulice Jínova, Lázně Bělohrad, tak tohle bude vaše nová adresa. Rezidence se bude nacházet ve vnitřní lázeňské zóně, kde budete mít klid a mnoho zeleně. Právě lokalita hraje důležitou roli pro šťastný život. Lázně Bělohrad je město, kde je velmi dobrá občanská vybavenost. Kromě lázní tu jsou obchody, restaurace, praktický lékař, zubařské středisko, pošta, mateřská, základní i střední škola.

Projekt:
Bytový dům se skládá ze dvou částí A a B, každá o třech nadzemních podlažích. Bezbariérový přístup zajistí výtah. V suterénu domu (1.PP) budou garážová stání a sklepy.

Velmi úsporná energetická třída B vám zajistí nízké náklady na provoz bytu. Vytápění bude zajišťovat centrální kondenzační plynový kotel. Ten bude umístěný přímo v domě, a tak nebude docházet ke ztrátám, jako je tomu u vytápění z dálkových tepláren.

Pro maximální komfort vám bude k dispozici rekuperace s řízeným větráním vzduchu. V každém bytě (vyjma severní fasády objektu) budou podomítkové boxy jako příprava na dodatečnou montáž venkovních žaluzií.

Rezidence Bělohrad je ideálním místem pro váš spokojený život a záruka dobré investice.

Parametry bytu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Lázně Bělohrad
ID
A1-1-1kk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
24 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
26 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Václav Kolář

Václav Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Lázních Bělohradu?

Podobné nemovitosti