Prodej rodinného domu, Bedřichov, 147 m2

Bedřichov

12 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 520 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedinečná nabídka prodeje kompletně zařízené stylové chalupy (rodinného domu) 4kk, se zahradním posezením a zahradním domkem, kde díky naprosto precizní přestavbě v roce 2018 vzniklo kouzelné bydlení na samotě, v klidném místě na rozlehlém, prosluněném pozemku (661m2) u lesa v neuvěřitelně romantickém místě obklopeném zelení.
S ohledem na rozsah provedených prací a minima dochovaných konstrukcí je současný
stav domu hodnocen v úrovni novostavby z roku 2018. Tedy zůstalo zde pouze obvodové zdivo a vše ostatní se vybudovalo zcela nové s velkým ohledem na úspornost nákladů a izolaci.
Základové konstrukce – základové pasy po podřezávce stěn a vybourání podlah s hydroizolací a vrstvami asfaltových pásů i s PE vložkou, armovaná betonová deska s tepelnou izolací EPS tl. 160 mm.
Ve sklepě se nachází monolitická deska se spodním zateplením a podkroví má celoplošné zateplení mezi a pod krokvemi s SDK podhledem.
V celém době byli použité kvalitní materiály, dubové atypické schodiště z masivu, dřevěná plovoucí podlaha masiv, okna euro atyp s dvojsklem.
Chalupa má vlastní ČOV, vytápění : tepelné čerpadlo systém voda – vzduch s teplovodním systémem s radiátory. Doplněno v I.NP stylovými kachlovými kamny. Vodu zajišťuje vlastní studna vrt 50 m hloubky z roku 2018 s domácí vodárnou.
Dispozice zahrnuje dvě hlavní podlaží, vstupní podlaží - zádveří z kterého se dostanete do prostorné chodby se schodištěm, dále otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a s typickými kachlovými kamny. Koupelna s toaletou a ložnice . Druhé podlaží zahrnuje 2 ložnice a toaletu.
Zvenčí na dům navazuje uzamykatelný prostor - dílna.
Místo je velmi klidné s dostatkem soukromý. Nádherné místo je součástí Jizerských hor a láká nejen krásnou okolní krajinou s jedinečnými výhledy, ale také možností využití klidné relaxace v kombinaci s aktivním odpočinkem, turisticky zajímavém okolí. V zimě je možné využívat okolní běžkařské trasy, nedaleké skiareály.
Samozřejmostí je kompletní projektová dokumentace přestavby a skutečného provedení stavby z
roku 2018 a doklady ke kolaudaci vrtané studny a odkanalizování domu.
V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu!
Energetický štítek bude dodán, zatím uvádíme ze zákona třídu G. Skutečná je samozřejmě zcela jiná.

Parametry domu

Cena
12 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Bedřichov
ID
00720
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
661 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Helena Otrubová

Helena Otrubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti