Prodej bytu 1+kk, Jiřetín pod Bukovou, 22 m2

Jiřetín pod Bukovou

2 273 920 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 837 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jiřetíně pod Bukovou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

'Zamlaskat pantoflema' a být na sjezdovce. Co Vy na to?
V exkluzivním zastoupení klienta Vám představuji prodej 'chaty' v horách, kde v létě nemusíte sekat zahradu a v zimě odhazovat sníh. Jedná se o byt, dispozicí 1kk o rozměrech 22m². Nachází se v 1.NP panelového domu v Jiřetíně pod Bukovou, méně než čtvrt hodinky chůze od vleku na Tanvaldský Špičák.
Cca 100 metrů od nemovitosti se nachází garáž, kterou je majitel po dohodě ochoten dlouhodobě pronajmout.
Byt je zateplen a disponuje plastovými dvojskly. Je tedy nejen roztomilý, ale i úsporný. Výše fondu oprav včetně veškerých záloh se tedy v současnosti pohybuje okolo necelých dvou tisíc korun měsíčně.
Tato nemovitost je pro Vás zcela ideální, ať už jste investorem, milovníkem sportu, anebo rovnou obojí. Nízká výše spotřeb i luxusní dostupnost sportovního vyžití přímo vybízí ke koupi bytu pro aktivní relax, či krátkodobý pronájem ve formě například airbnb nebo booking.
Do zmíněných patnácti minut v okolí dojdete nejen na vlek, ale i na in-line dráhu nebo fotbalové hřiště. Na vlakovou zastávku to je necelých tři sta metrů, taktéž do výrobních prostor společnosti Detoa, potraviny jsou dvě stě metrů a dětské hřiště je hned vedle domu.
Cena je včetně provize RK. Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 273 920 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Jiřetín pod Bukovou
ID
420240272
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
22 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
730 m2
Podlahová plocha
22 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
166 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

David Aljančič

David Aljančič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Jiřetíně pod Bukovou?

Podobné nemovitosti