Prodej rodinného domu, Třeboň - Třeboň II, Seifertova, 283 m2

Seifertova, Třeboň II

Exkluzivní partneři v Třeboni

Informace k domu

Rodinný dům v lázeňském městě s potencionálem

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům ve velmi žádané lokalitě v lázeňském městě Třeboň.

Dům je po částečné rekonstrukci, ale potřebuje nějakou péči. Zastavěná plocha RD je 283 m² se zahradou o velikosti 283 m². Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel. Dům je zateplený, má plastová okna a izolovanou střechu. V přízemí domu je prostorný byt k rekonstrukci, který se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, prostorné koupelny a spíže. V prvním patře nalezneme byt o dispozici 3+1 s velikou terasou orientovanou na jih.

Dům je částečně podsklepený. Nad sklepem se nachází v rekonstrukci další místnost, která se předělává na apartmán s kuchyní a vlastní koupelnou. Vedle domu je dříve přistavěná další část, která je do domu průchozí. V této části nalezneme velikou dílnu, prostornou garáž a další prostornou místnost, která může být využita jako další dílna, kolárna, či sklad.

Zahrada před domem je ve velice pěkném stavu, na které se nachází dětský dřevěný srub s houpačkami. Na zahradě nalezneme také krytou pergolu s krbem či malé zahradní jezírko s rybičkami.

Dům může sloužit pro větší rodinu s možností zařízení apartmánu k pronájmu nebo dům upravit a předělat na několik pokojů k pronájmu. Určitě potěší každého kutila díky velmi rozsáhlé garáži a dílně. Technický stav domu je spíše horší a bude potřebovat rozsáhlejší rekonstrukci k jeho plnému využití. Spodní patro je v původním stavu a byl zde záměr celé přízemí rekonstruovat pro další plnohodnotné bydlení. Větší část domu byla nově postavena, ale některé obvodové zdi zůstaly původní a nemají vhodnou izolaci.

Vše Vám rádi na místě ukážeme a vysvětlíme.

LOKALITA: TŘEBOŇ
POČET PODLAŽÍ: 2 PATRA + SKLEP
DISPOZICE: 2+1, 3+1, 1+KK
VNITŘNÍ PLOCHA: 324 m² - včetně příček a sklepa
TERASA: ANO 14 m²
PENB: VE ZPRACOVÁNÍ

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Seifertova, Třeboň II
ID
15
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
283 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
283 m2
Plocha nemovitosti
566 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Mašek

Petr Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třeboni?

Podobné nemovitosti