Prodej rodinného domu, Držovice, Jaroslava Ježka, 160 m2

Jaroslava Ježka, Držovice

10 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 516 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Držovicích

Informace k domu

Vážení klienti, rádi bychom Vám nabídli zajímavou nemovitost se širokým potenciálem, která v mnoha ohledech může naplnit Vaše představy o ideálním bydlení. Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji nadstandardní rodinný dům situovaný na ulici Jaroslava Ježka v Držovicích. Dvou podlažní částečně podsklepený cihlový dům o dispozici 4+1, se zastavěnou plochou 160 m2, na pozemku 235 m2. K původní části domu byla nově přistavěna garáž pro dvě auta s výkonnou nabíjecí stanice pro elektromobily, na kterou navazuje menší oplocená zahrada s vlastní studnou pro užitkovou vodu.
V přízemí domu se nachází zádveří, dřevěné schodiště do patra, vstup do sklepa, dva pokoje, z nichž jeden je průchozí, kuchyně s přípravou na instalaci kuchyňské linky, kterou si dle svých představ a možností realizuje nový majitel sám. Dále pak koupelna s vanou, velkým sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a druhé zádveří vedoucí z garáže. Ve 2 patře jsou umístěny dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vstup na terasu s vegetačním porostem, zřízenou na střeše garáže. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. V domě byly položeny nové dřevěné plovoucí podlahy včetně nízkoteplotního podlahového vytápění, nové dveře včetně zárubní, nová okna se zasklením izolačními trojskly a kamenné parapety. Nové rozvody elektřiny, vody i odpadu. Zdrojem tepla na vytápění a ohřev vody je tepelné čerpadlo systém voda – vzduch. Součástí tepelného čerpadla je zásobníkový ohřívač teplé vody o objemu 220 l. Tento zásobník je napojen na solární systém termického kolektoru, který je umístěn na jižní straně střechy domu. Tyto chytré technologie v kombinaci tepelného čerpadla, solárního kolektoru, rekuperačního výměníku kvalitně provedeného komplexního zateplení a energeticky úsporných technologií zajišťuje minimální náklady na provoz, dále pak je provedena příprava k instalaci solární fotovoltaické elektrárny. Energetický štítek třídy B: Velmi úsporná budova s nízkými provozními náklady.
Dům prošel rozsáhlou moderní rekonstrukcí s použitím vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost domu a je připraven k okamžitému nastěhování.
Dům se nachází v žádané části Držovic, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti (škola, školka, obchody).

Parametry domu

Cena
10 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Jaroslava Ježka, Držovice
ID
402/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
235 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
78.1 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Kateřina Menclová

Kateřina Menclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Držovicích?

Podobné nemovitosti