Prodej bytu 2+kk, Jesenice, Mezi Domy, 43 m2

Mezi Domy, Jesenice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků RK)

Exkluzivní partneři v Jesenici

Informace k bytu

Dovoluji si Vám představit podkrovní, příjemně prosvětlený byt s dispozicí 2+kk o podlahové ploše 43 m², který se nachází ve 4.NP (3.patro) cihlové budovy bez výtahu, na klidném a výborně dostupném místě v Jesenici u Prahy.

Tento byt v dobře udržovaném stavu se skládá z předsíně se vstupem do dalších částí nemovitosti. Po pravé ruce najdete koupelnu s oddělenou toaletou, vanou a příhodně i sprchovým koutem.

Dále na Vás zde čeká ložnice s manželskou postelí a dvěma okny, která je oddělena od obývacího pokoje šikovným způsobem a to vestavnou skříní po celé šířce místnosti. Obývací pokoj s kuchyňským koutem působí prostorně a je díky své orientaci příjemně prosvětlen a nabídne i hezký výhled. Kuchyňský kout je plně vybaven standardními spotřebiči.

Topení a ohřev teplé vody zajišťuje individuální plynový kotel, který se nachází v předsíni.

Poplatky v rámci SVJ vychází na 1 075 Kč měsíčně, zálohy na elektřinu jsou nastaveny na 1 500 Kč měsíčně. Zálohy na plyn jsou nastavené na 4 000 Kč, ale chodí velké přeplatky.

K bytu náleží parkovací stání před domem.

Byt je v současné době pronajat, avšak již běží výpovědní lhůta.

Město Jesenice disponuje velmi dobrou dopravní dostupností. V těsné blízkosti domu (cca 1min) najdete zastávku autobusu, který vás dopraví na metro už za 20 minut. V budoucnu se má ještě blíže nacházet stanice metra D - Písnice. Autem na dálniční okruh Vám to zabere zhruba 2 minuty. Okolí nabízí vše, co k životu jen člověk potřebuje například obchody, školy, dětská hřiště, fotbalové hřiště (Vestec), ordinace lékařů a poštu. Lokalita poskytuje mnoho možností ke sportovním a dalším volnočasovým aktivitám.

Byt je v osobním vlastnictví a lze ho financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma rádi pomůžeme vyřídit za nejlepších podmínek na trhu.

PENB nebyl dodán, proto prozatím uvádíme třídu G.

Pro více informací o nemovitosti mě prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Mezi Domy, Jesenice
ID
0805
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Filip Jirků

Filip Jirků

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti