Prodej rodinného domu, Nelahozeves, Pod Strání, 168 m2

Pod Strání, Nelahozeves

6 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 355 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků RK)

Exkluzivní partneři v Nelahozevsi

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji, rodinný dům 3+1 s velkým terasovitým pozemkem 1 319 m² na krásném a velmi klidném místě, v Nelahozevsi, kousek od Kralup nad Vltavou.

Udržovaný dům o sestává ze 3 pokojů s východní orientací, samostatné kuchyně, koupelny s WC a velkého půdního prostoru. Zastavěná plocha je 112 m², užitná plocha 168 m² + dílny, sklady a garáž.

Je vybaven plastovými okny, má 2 roky starý plynový kotel a zároveň i záložní elektrický kotel na vytápění a teplou vodu. Odpad je řešen jímkou a zároveň je zde vybudovaná tlaková kanalizace. U domu je studna na užitkovou vodu. Střecha je 10 let po opravě a na půdě se nabízí velký prostor, který lze přestavět na podkrovní obytné prostory.

Na pozemku jsou dílny (sklady), garáž pro 1 auto a na dvorku jsou místa pro další 2 vozy. Je svažitý, se 3 vybudovanými terasami s ovocnými stromy a v nejvyšší části zahrady je umístěn altán s krásným výhledem do krajiny. Za pozemkem se nachází les.

Nelahozeves je malebná obec ležící ve středních Čechách v okrese Mělník, 22 km vzdušnou čarou na sever od Prahy. Je známá jako rodiště hudebního skladatele Antonína Dvořáka. Zámek Nelahozeves ze 16. století je jedním z mála dochovaných renesančních zámků v Čechách. Pořádají se zde různé kulturní akce - Veteráni na zámku Nelahozeves, Dýňování na zámku Nelahozeves, Ro(c)k české hudby – multižánrový festival v Nelahozevsi a mnoho dalších.
Za zmínku také stojí půjčovna obytných lodí na Vltavě, Vltavská vodní cesta, Marina Vltava - kotviště lodí a hausbótů, koupaliště Kralupy nad Vltavou.

Občanská vybavenost dnešní obce je na velmi vysoké úrovni. Obyvatelé mají k dispozici mateřskou i základní školu, kulturní dům, knihovnu, muzeum, galerii, prodejny se smíšeným zbožím, pohostinství a hřbitov. Milovníkům sportovních aktivit se nabízí dvě tělocvičny a dětské, fotbalové i víceúčelové hřiště.

Nájezd na dálnici je 4,5 km od domu (Praha - Letňany 20 min.) . Železniční zastávka je vzdálena 1,1 km nebo 1,6 km, zastávka autobusu 500 m. Pošta 1,2km, Obecní úřad 1,3km, zámek 1,2km. Nemocnice s poliklinikou, zimní stadion, LIDL, TESCO 8 min. autem (4,5km) v Kralupech nad Vltavou.
Vlakové spojení do Prahy 30 min.

PENB prozatím nebyl dodán, proto uvádíme G.

Nemovitost lze ho financovat hypotečním úvěrem, který vám zdarma a rádi pomůžeme vyřídit za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Pod Strání, Nelahozeves
ID
0744
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
1319 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Černý - recepce

Petr Černý - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nelahozevsi?

Podobné nemovitosti