Prodej bytu 4+1, Praha - Hostivař, Tenisová, 96 m2 (ID: 2030931)

Tenisová, Praha 10 - Hostivař

8 000 000 Kč HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej bytu 4 + 1, 96 m², Praha - Hostivař

Exkluzivně v nabídce k prodeji světlý a prostorný byt 4+1 s balkonem před rekonstrukci s celkovou plochou 96m² (84m² byt + 12m² balkon).
Byt se nachází ve 9. nadzemním podlaží v atraktivní a žádané lokalitě Hostivaři.
Všechny čtyři pokoje jsou samostatné, koupelna se sprchovým koutem, oddělená toaleta a samostatná kuchyně. Ke dvěma z pokojů je přístup na lodžie, kde můžete posedět a zrelaxovat.
Byt nabízí skvělou příležitost pro individuální úpravy a vytvoření bydlení přesně podle vašich představ

Dům je dobře udržovaný a zateplený, což zajišťuje komfortní bydlení. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra města - jen pár minut na metro A Skalka a jednu zastávku autobusem od Nádraží Hostivař. V těsné blízkosti se nachází známý park Hostivařská přehrada, který je ideálním místem pro relaxaci a volnočasové aktivity.  

V bytě momentálně žijí nájemníci, jejichž nájemní smlouva končí v říjnu tohoto roku.  
V případě zájmu je možné smlouvu s nimi prodloužit. Pokud by si však nový majitel přál byt obývat sám či jej využívat jinak, nájemníci jsou připraveni se vystěhovat. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají byt s potenciálem, který si mohou přizpůsobit podle vlastních představ. Nechte se inspirovat možnostmi, které tento byt nabízí, a vytvořte si domov přesně podle vašich snů.

Parametry bytu

Cena
8 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Tenisová, Praha 10 - Hostivař
ID
0004
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Veronika Michálková

Veronika Michálková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti