Prodej bytu 1+1, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 50 m2

Sluneční pobřeží, Bulharsko

1 476 000 Kč

(1476000)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

209 nových apartmánů na splátky až na 7 let bez navýšení 1+1, 50 m² - Sluneční pobřeží

Na splátky . Reality Bulgaria exkluzivně nabízí absolutně neodolatelnou speciální nabídku pro apartmány Green Fort Suits platnou pouze do 15.6.2024 .

Nabízíme Vám odložené splátky až na 7 let do června 2031 bez úroků. Nezaplatíte ani 1 € navíc .

Green Fort Suites je nejnovější rezidenční komplex společnosti Fort Noks. Objektivně nejlepší a nejpreferovanější místo na celém bulharském pobřeží Černého moře.

Nachází se v elitní čtvrti Slunečného pobřeží – “Zora” a nabízí krásné apartmány se zaručeným výhledem na moře. Před očima máte centrální část bulharské riviéry a celý záliv letoviska Slunečné pobřeží. Z Elenite, na Robinson Beach, pak na město Sveti Vlas a přes jeho přístav se pohled přesune na pobřeží Slunečného pobřeží, aby se nakonec spojil s perlou Černého moře – městem-muzeem Nesebar.

Jedinečnost spočívá v poloze – vzduch nádherného pohoří Stará Planina léčí a přináší dlouhověkost a moře jemně šumí doslova pod nohama. Dovolená se stává nezapomenutelnou díky pláži vzdálené 1-2 minuty chůze a jemné písečné pláži široké přes 50 metrů.

Projděte se podél pobřeží do starého města Nesebar a nechte se okouzlit jeho historií. Nedaleko se nachází malebný přístav v půvabném městečku Svatý Vlas, stejně jako četné restaurace, supermarkety, obchody a lékárny. Deset minut jízdy autem jsou hlučné diskotéky na Slunečném pobřeží a vše, co potřebujete z městské infrastruktury pro dlouhý a klidný pobyt.

Na území komplexu je pro hosty zajištěno parkování, včetně nadzemních a podzemních parkovacích míst, která lze zakoupit do vlastnictví. Apartmány jsou různých velikostí: jednopokojové o rozloze 40-60 metrů, dvoupokojové o rozloze 55-100 metrů, třípokojové (apartmány se dvěma ložnicemi, z nichž většina má nezapomenutelný výhled na moře) – o rozloze 80 až 110 metrů čtverečních. Minimální podíl společných částí. Útulný bazén uprostřed prostorného dvora, dětské hřiště, velká plocha plánovaná pro terénní úpravy. Majitelům a hostům komplexu je k dispozici kancelářská recepce a 24hodinová ostraha.

Hledáte byt k trvalému bydlení, investici, rodinnou dovolenou, byt k úspěšnému pronájmu? Green Fort Suites – nejlepší rezidenční komplex na bulharském pobřeží Černého moře 2025.

Speciální nabídka pro apartmány Green Fort Suits platná do 1.6.2024 – nabízíme vám 7 let odkladu splátek do června 2031 BEZ úroků.

10% z ceny splatné při podpisu předběžné smlouvy;

10% z ceny splatné po 3 měsících

Zbývajících 80 % lze uhradit s plánem odložených splátek Fort Noks:

až 6 let odložené platby s 3,2% ročním úrokem
až 10 let odložené platby s 6,5% ročním úrokem;

V případě 30 % první splátky při podpisu předběžné smlouvy – sleva 0,5 % z kupní ceny.

V případě 40% první splátky při podpisu předběžné smlouvy – 1% sleva z kupní ceny.

v případě 50% první splátky při podpisu předběžné smlouvy – 1,5% sleva z kupní ceny

v případě 100% splátky při podpisu předběžné smlouvy – 3% sleva z kupní ceny

K podpisu notářského zápisu dojde až po úplné úhradě ceny bytu.

Parametry bytu

Cena
1 476 000 Kč
Poznámka k ceně
1476000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
98803-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1?

Podobné nemovitosti