Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 91 m2 (ID: 2029997)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 130 000 Kč

(2130000)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Komplex Luxor Sveti Vlas s výhledem na moře za super cenu 88.750

Reality Bulgaria nabízí k prodeji apartmán 2+kk, tedy s jednou ložnicí ve výborném komplexu Luxor ve Sveti Vlas.
Byt má rozlohu 91 m² a nachází se ve druhém patře cihlového domu.
Vzádlenost od moře: 300 m
Apartmán má následující dispozici: vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní a spacím koutem, 1 ložnice koupelna s WC, velká terasa s výhledem na moře. Byt je zařízený a vybavený, připravený k užívání.

Lokalita:
Komplex se nachází v severní části letoviska Slunečné pobřeží v těsné blízkosti obce Sv. Vlas. Apartmánový dům Luxor stojí ve vzdálenosti 38 km od známého přímořského města Burgas a pouhých 30 km od mezinárodního letiště v Sarafovo.
Popis:
Areál se rozkládá na ploše 9 639 m². Tři od sebe oddělené sekce sestávají ze 128 bytů a představují byty různé čtvercové plochy a optimální dispozice. Dvě ze sekcí jsou projektovány pro čtyřpodlažní budovy a třetí je pětipodlažní. Apartmánový dům Luxor nabízí veškeré moderní vymoženosti potřebné pro nezapomenutelnou a úžasnou dovolenou – venkovní bazén s dětskou částí a hřištěm, spoustu zahrad zdobených zelenými větvemi, parkovací místa, bar u bazénu, restauraci a rozmanité obchodní centrum.

Vybavení:
– Parkové cesty, venkovní osvětlení, venkovní ozvučení;
– Dekorativní oplocení;
– Bazény – se sklokeramickými a žulovými dlaždicemi, zařízení pro zásobování vodou, stejně jako systém čištění vody, čerpadla a topný systém;
– Zahrada: tráva;
– Zeleň: keře a rostliny, květinové záhony
Konstrukce – Postaveno s monolitickou železobetonovou konstrukcí a cihlami.

Parametry bytu

Cena
2 130 000 Kč
Poznámka k ceně
2130000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
98812
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
91 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti