Prodej bytu 1+kk, Aheloy, Bulharsko, 50 m2 (ID: 2029962)

Aheloy, Bulharsko

1 027 200 Kč

(měsíční poplatky 550€/ ročně)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Studio na prodej, 50m², Aheloy

Nabízíme k prodeji prostorný ateliér 50 m², ve městě Aheloy, 1. komplex Chateau Aheloy.
Studio se nachází ve 4. patře a sestává se ze vstupní chodby, koupelny s WC, prostorného pokoje a terasy. Byt je zařízený a vybavený, potřebné vybavení a komfort pro celoroční bydlení. Nábytek v dobrém stavu.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén je 550 eur.

akt 16: ano

Komplex “Chateau Aheloy 1” – nachází se na území přímořského letoviska vesničky Aheloy, 300 m od moře. Nádherná poloha komplexu vám umožní vychutnat si nádherné mořské scenérie. Komplex se nachází v bezprostřední blízkosti centra letoviska Aheloy a jeho infrastruktury, 7 km od starého města Nesebar, 24 km od města Burgas, 20 km od mezinárodního letiště a 10 km od letoviska Slunečná pláž. Zařízení je rozděleno do čtyř budov s jednopokojovými apartmány, dvoupokojovými apartmány a ateliéry. Součástí komplexu je velký, komfortně řešený bazén s oddělenou částí pro děti, obklopený zelení a květinovými záhony. Při výstavbě areálu byly použity nejmodernější technologie a kvalitní stavební materiály.

Parametry bytu

Cena
1 027 200 Kč
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 550€/ ročně
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Aheloy, Bulharsko
ID
98844
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti