Prodej pozemku, Větřní, 833 m2

Větřní

Exkluzivní partneři v Větřní

Informace k pozemku

Prodej pozemku, 833 m², Větřní

Proxima Reality nabízí k prodeji pozemek o výměře 833 m² v obci Větřní. Svažitý pozemek se nachází v lokalitě u plaveckého bazénu a je orientován na jihozápad. Pozemek je částečně porostlý náletovými dřevinami.

V blízkosti pozemku vede podzemní vedení elektřiny, plynu, vodovodního a kanalizačního řadu. Přístup a příjezd z obecní komunikace.

Dle platného územního plánu se pozemek nachází v ploše se způsobem využití plochy občanského vybavení - tělovýchova a sport, ve které je podmíněně přípustné umisťování staveb pro bydlení. Pro pozemek byla zpracována studie konkrétního rodinného domu připravená pro stavební povolení, případně lze realizovat vlastní studii, která bude respektovat regulativy daného území.

Pro bližší informace ohledně podmínek pro výstavbu a polohy sítí kontaktujte realitní kancelář.

Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, úřady, pošta, obchod. Dojezdová vzdálenost 7 km do Českého Krumlova, 17 km do Frymburka.

Parametry pozemku

Cena
1 750 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Větřní
ID
N00066
Plocha nemovitosti
833 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martina Malagová

Ing. Martina Malagová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Větřní?

Podobné nemovitosti