Prodej výrobních prostor, Kaplice, Pohorská, 1252 m2

Pohorská, Kaplice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na dotaz)

Exkluzivní partneři v Kaplici

Informace k nemovitosti

Prodej bývalé jídelny a přilehlých pozemků, 9475 m², Kaplice

Proxima Reality, s. r. o. nabízí v exkluzivním zastoupení klienta prodej objektu bývalé jídelny a přilehlých pozemků v průmyslovém areálu v Kaplici. Objekt bývalé jídelny je částečně podsklepen, nezateplen, přiléhá na sousední budovu odborného učiliště. Objekt je napojen na kompletní inženýrské sítě v areálu. Ve sklepě se nachází funkční plynová kotelna, průmyslový výtah, skladové prostory. Přízemní část disponuje velkokapacitní kuchyní, jídelnou, včetně provozních skladů, sociálních zařízení a šaten. Celková užitná plocha objektu je 1.252 m², zastavěná plocha 1.373 m².
Přilehlé pozemky mají celkovou výměru 9.475 m², jedná se o plochy typu trvalý travní porost a ostatní plocha. Dle platného územního plánu jsou pozemky k zastavění: plochy výroby a skladování - průmysl, služby.
Objekty jsou přístupné v rámci stávajícího areálu. Pro více informací kontaktujte realitní kancelář.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na dotaz
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Pohorská, Kaplice
ID
N00050
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1252 m2
Plocha budovy
1373 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Proxima Reality, s.r.o.

U Zlaté stoky 581, Litvínovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Proxima Reality

Proxima Reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Kaplici?