Pronájem bytu 2+kk, Doksy, Dalibora z Myšlína, 71 m2

Dalibora z Myšlína, Doksy

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Neplatí se provize RK)

Exkluzivní partneři v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Dlouhodobý pronájem nového podkrovního bytu 2+kk o výměře 71 m² situovaném ve 3. podlaží v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě (dokončení 2023) v ulici Dalibora z Myšlína č.p. 3 ve Starých Splavech. Bytový dům se nachází v nádherném prostředí 200 metrů od hráze Máchova jezera ve Starých Splavech s vlastním parkovacím místem vzdáleném 5 minut chůze.

Dispozice: vstupní chodba, koupelna s umyvadlovou skříňkou, sprchovým koutem a WC, jeden menší pokoj a velký obývací pokoj s vestavnou kuchyní s horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, lednicí, a myčkou. K bytu náleží úložná komora o ploše 5,5 m², která je přístupná z mezipodlažního vnitřního schodiště.

Byt je vhodný pro 1 až 3 osoby (nekuřáci, bez zvířat). Nájemné bez poplatků 14.000 Kč + poplatky za služby spojené s užíváním bytu ve výši 1.700 Kč (při 2 osobách 2.200 Kč, při 3 osobách 2.700 Kč) + elektřina, kterou si uzavře nájemce u ČEZ na své jméno (samostatné vytápění elektrokotlem, ohřev vody elektrickým bojlerem, odhad spotřeby cca 4,7 tis. Kč/měs.). Vratná kauce na byt činí 42.000 Kč.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Pro více informací a dohodnutí prohlídky volejte na tel. č. 776 831 640 (přímý majitel, neplatíte žádnou provizi realitním makléřům).

Ve stejném domě jsou k dispozici k pronájmu i další dva byty (2+1 a 2+kk).

Cizinci a realitní kanceláře nevolat!

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Neplatí se provize RK
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Dalibora z Myšlína, Doksy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CONFETTI

Krásná vyhlídka 351, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Michal Vít

Michal Vít

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Doksech (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti