Pronájem komerční, Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou I-Město, Perštýnská, 832 m2

Perštýnská, Lipník nad Bečvou I-Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání dle rozsahu pronajmu prostor)

Exkluzivní partneři v Lipníku nad Bečvou

Informace k nemovitosti

Pronájem, komerční objekt, Lipník nad Bečvou, ul. Perštýnská

Nabízíme exkluzivní příležitost pronájmu multifunkčního komerčního objektu, který se nachází v malebném historickém centru města Lipník nad Bečvou, které je známé svou bohatou historií a architekturou. Tento jedinečný objekt disponuje rozsáhlými skladovacími prostory, výrobní dílnou a je ideální pro využití jako showroom, pro pořádání teambuildingových akcí, galerii pro vernisáže, nebo jako kanceláře. Díky své poloze v historickém jádru města má tento objekt obrovský potenciál pro rozvoj vašeho podnikání či uměleckého projektu.
Přímý přístup výtahu z ulice zjednodušuje a zrychluje proces naložení a vyložení materiálu, což je velmi praktické pro ty, kteří by využívali tento prostor pro skladování, výrobu nebo prezentaci produktů.

Prostory v podlaží mohou sloužit jako showroom pro prezentaci vašich produktů, ale také jako místo pro pořádání firemních akcí a teambuildingů, kanceláří, umístění a prezentaci uměleckých děl či výstav a mnoho dalšího dle Vašich představ. Majitel se nebrání možnosti adaptace prostor podle vašich konkrétních potřeb a požadavků, se samozřejmostí dlouhodobého smluvního vztahu.
Ve dvorním traktu naleznete výrobní dílny pro realizaci vašich projektů.
Svým atypickým vzhledem jistě zaujme řadu jedinců, kteří preferuji ojedinělost mimo klasický standard, který tato budova nabízí.

Vynikající dopravní infrastruktura města je určitě další velkou výhodou pro ty, kteří uvažují o pronájmu komerčního objektu v této lokalitě. Dobré dopravní spojení může být klíčové pro úspěch podnikání.

Pro více informací ohledně cen, podmínek pronájmu a prohlídky objektu neváhejte kontaktovat makléřku nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena k jednání dle rozsahu pronajmu prostor
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Perštýnská, Lipník nad Bečvou I-Město
ID
1760
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
832 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
292 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Kovářová

Ivana Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu komerčních v Lipníku nad Bečvou?

Podobné nemovitosti