Prodej rodinného domu, Nová Pec - Jelení, 298 m2

Nová Pec, Jelení

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně advokátní úschovy a provize ...)

Exkluzivní partneři v Nové Peci

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Jelení, Holčovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi jedinečný rodinný dům v Holčovicích, v lokalitě Jelení.
Nemovitost se nachází mezi obcemi Holčovice a Karlovice, jen 7 km od Vrbna pod Pradědem či Města Albrechtice. Je situována na polosamotě obklopená nádhernou přírodou, a přitom se snadnou dostupností do zmíněných obcí.
Dům o dispozici 6+1 má podlahovou plochu 298 m², okolo domu se rozléhá pozemek o celkové výměře 4.838 m². K nemovitosti patří soukromý rybník a koryto vodního toku, které si majitel nákladně zrekultivoval a upravil dle svých představ.
V suterénu domu je prostorná garáž o výměře 50 m², kotelna a sklad.
V přízemí se nachází ložnice, dva pokoje, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatná toaleta, šatna, technická místnost a obývací pokoj s krbem a kychyňským koutem. Nejvyužívanějším prostorem tohoto podlaží je nádherná zimní zahrada o podlahové ploše 32 m², se třemi vstupy na terasy o celkové rozloze až 170 m² a dominantním krbem.
V podkroví se pak nachází obrovská pracovna, koupelny s wc a pokoj pro hosty, využívaný i jako relaxační, jelikož disponuje finskou saunou. V podkroví lze využít i další prostory, jež v tuto chvíli ještě nejsou dodělané.
Zvláštní péči pak majitelé věnovali javoru, který vévodí jižní straně domu. Kruhová terasa o ploše 80 m², jež vznikla kolem kmene stromu, nabízí krásný pohled na celou jižní část pozemku a přímo vybízí k relaxu a odpočinku nebo posezení s přáteli.
Pod pergolou na východní straně domu je k dispozici venkovní kuchyň s posezením.
Veškeré obložení exteriéru domu a zídek je z přírodního kamene, na celou stavbu, exteriér i interiér byly použity nadstandartní materiály včetně nákladné osvětlovací techniky.
Toužíte - li po luxusu v nádherné lokalitě, jen kousek stranou od městského ruchu a shonu, pak by tato nemovitost měla být v centru vaší pozornosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně advokátní úschovy a provize ...
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Nová Pec, Jelení
ID
344-NP00177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
298 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
224 m2
Plocha nemovitosti
5062 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Schramek

Ing. Rostislav Schramek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Peci?