Prodej rodinného domu, Τσιλιβί, Řecko, 125 m2

Τσιλιβί, Řecko

13 750 000 Kč
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 125m², , .

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Tentokrát se vám odvážím ukázat jeden z nejkrásnějších bungalovů, kde je chytrý půdorys spojen s tradicí kamenného domu a moderním vybavením. Dům je proveden ve stylu „modern farm“ a vás hned okouzli na první pohled vkusem interiérového designera a architekta.
LaaLu Vila se nachází na Ostrově Zakynthos, v městské čtvrtě Koukounariá.
Leží 9 km od letiště, 5,6 km od Byzantského muzea, 5,8 km od vždy zalitým sluncem náměstí Dionisios Solomos, anebo pouhých 6,1 km od přístavu Zakynthos.
Dům má velký obývací pokoj s krbem a tak prostornou kuchyni, že by si zde cítil komfortně i opravdový Master Šéf, 3 světlé ložnice, 3 koupelny, každá ve svém stylu a odlišných barvách a samostatným vstupem na terasu s výhledem na bazén. Podlahová plocha domu je 125 m², ale velice „smart“ půdorys klame dojmem, že dům je o hodně vetší.
Nádherný velký pozemek se nachází v zátiší olivovníku, má rozlohu přes 2000 m², dominantou je neuvěřitelně krásný, s velikánskou korunou strom LaaLu, který daroval toto romantické jméno nedávno vzniklé kamenné vile na svém pozemku. Večer se koruna stromu a zahrada rozsvítí venkovním osvětlením, které ponoří každého do své vlastní smyšlené pohádky.
Prostorné parkování na pozemku umožňuje uspořádání velké party pro více hostů, bez toho abyste někoho rušili, nebo se omezovali ve svém soukromí.
Vila je připravena k turistickému provozu a k tomu se nabízí veškeré vybavení včetně klimatizaci, Wi-Fi, zabezpečení, ložního prádla, ručníky, satelitního TV s plochou obrazovkou, spotřebiče s nádobím a ping-pong na zahradě s grilem BBQ.
Je to opravdu klidné místo obklopené farmami, každé ráno můžete snídat venku a poslouchat ptáky, kohouty, relaxovat a sedět a užívající si východ slunce.
Vila se nachází ve slepé uličce mezi stromy starých oliv, zde nečekejte, že kolem vás půjdou davy turistu, ale ve výsledku je to ta obrovská výhoda, pokud si chcete užít klid a soukromí. Zároveň je toto místo poblíž občanské vybavenosti a je klidné a bezpečné.
Je to pouhých 10 minut autem či skútrem do centra města a pláže. Zdejší oblast tvoří převážně rodiny domy.
Je to to pravé místo, kam se vám bude chtít vrátit.
Cena 550.000 € eur neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Parametry domu

Cena
13 750 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Τσιλιβί, Řecko
ID
2362
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
2300 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti