Prodej rodinného domu, Δημοτική Ενότητα Παλαιάς Φωκαίας, Řecko, 600 m2

Δημοτική Ενότητα Παλαιάς Φωκαίας, Řecko

Cena na vyžádání
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Vila, 600m²,

LUXUS NENÍ HŘÍCH…
Nejenom jeden vysněný dům na Středomořském pobřeží, ale hned DVĚ luxusní vily s dechberoucím výhledem na západ slunce přímo na mořském horizontu.
Unikátní místo a do detailu promyšlená architektura, standard pro nejvíc náročné, vyšperkovaný moderní sofistikovaný design, luxusní vybavení – Toto vše je právě ZDE.
V BLÍZKOSTI PŘÍSTAVU PRO SOUKROMÉ LODĚ A JACHTY.
Nenechte si ujít šanci. Nemovitosti tohoto typu jsou mimořádně vzácným úlovkem. Neskutečných pouhých 10 metrů od břehu moře.
Dvě Vily se nacházejí poblíž Sounia (Jižní pobřeží Attiky) ve vzdálenosti 40 km od centra Athén a 30 km od Athénského Letiště. Pro tak unikátní lokalitu je další vzácností 2.500 m² velký pozemek . Vily mají společnou zahradu. Každá vila je zařízena designovým nábytkem je plně vybavena a má vlastní vchod a vlastní bazén. Dokonalé a profesionální osvětlení dodává každému koutku atmosféru a jedinečnou náladou.
Jedná se o 2 samostatné a autonomní luxusní vily s nádherným, neopakovatelným výhledem.
Velká vila má rozlohu 400 m². Velkorysý půdorys tohoto nádherného architekturního kousku disponuje pěti (5) ložnicemi, kde dvě jsou s hydromasážní vanou přímo u postele, pěti (5) koupelnami a jedním (1) WC. Velký obdélníkový obývací pokoj s designovým barem, jako třešničkou na dortu. Netradiční řešení a sofistikovaný design kuchyně, který je pozoruhodnou dominantou v interiéru prostoru jídelny. Kombinace mramoru, dřeva a betonu dokonale vytvoří jeden celek a duši rezidence. Soukromý vlastní bazén o ploše 90 m².
Menší vila je o rozloze 200 m² a nabízí komfort pro své obyvatele. Velký otevřený obývací pokoj, kuchyň a jídelna, dvě (2) ložnice s dvěmi (2) koupelnami a jedním (1) WC. Podlaha je navržena v moderním provedením v kombinaci mramoru a keramické dlažby. Myšlenka a design pokračuje jako jeden celek společně s velkou vilou. K soukromému použití u této vily je také vlastní bazén o ploše 45 m².
Samozřejmosti jsou vysoké standardy:
– jedna z nejdražších lokalit luxusních rezidenčních vil jižního okolí Athén
– blízkost přístavu
– možnost využití celoročního servisu a vedení správy nemovitosti
– designové osvětlení
– hliníková okna s dvojitým zasklením
– klimatizace
– parkování
Rok výstavby 2019.
Cena: 9.500.000 € včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Δημοτική Ενότητα Παλαιάς Φωκαίας, Řecko
ID
0760
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti