Prodej rodinného domu, Βουρβουρού, Řecko, 68 m2

Βουρβουρού, Řecko

5 300 000 Kč
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 68m²,

„Řecko na klíč“ – individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Zadejte nám vaši poptávku, a my vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.
Vyberte si z naše široké nabídky moderních a komfortních projektu – nebojte se vytvořit spolu s námi svůj vlastní dům snů.
Nový krásný moderní projekt, který je stavěn špičkovými materiály a technologiemi a je tvořen v sofistikovaném designu. Dvoupodlažní dům o celkové ploše 69 m² sestává z kuchyně, jídelny a obývacího pokoje spojeného jedním společným prostorem a koupelnou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu zastřešenou pergolou, která vytváří stín. Ve druhém patře najdete dvě ložnice se společnou koupelnou a přístupem na společný balkon.
K dispozici jsou solární panely pro ohřev vody, klimatizace a autonomní systém vytápění a veškeré technologie jsou ekonomické a ekologické.
Novostavba se nachází na ekologicky čistém pobřeží poloostrova v malebné oblasti, každý bod zde nabízí krásné panoramatické výhledy. Můžete si užít nejen výhled na krásu Egejského moře, ale také na lesy pokryté kopce, mystické pobřeží, stejně jako na malebný ostrov. Pláž je dlouhá zátoka, která je ve skutečnosti dvěma plážemi rozdělenými útesem. Tváří v tvář otevřenému moři je voda neuvěřitelně čistá, potěšení pro plavce a patří mezi 10 nejlepších. Voda je hluboká, ale také úžasně klidná. Pláž prudce klesá a klesá dále, takže pouhých 15 m od břehu se nedotknete dna. Je to skvělé místo také pro windsurfing a kiteboarding nebo jen na opalování.
Další popis:
• Asfaltová silnice
• Balkon/Terasa
• Domácí zvířata vítána
• Dvojité sklo, hliníkové rámy Aluminun
• Keramická dlažba
• Klimatizace
• Solární ohřev vody
• Velikost pozemku: 500 m²
• Vnitřní schody
• Výhled
• Zahrada

Cena je 200.000 € včetně servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.
V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Βουρβουρού, Řecko
ID
0588
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
68 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
50 m2
Plocha nemovitosti
500 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti