Prodej rodinného domu, Τσιλιβί, Řecko, 105 m2

Τσιλιβί, Řecko

8 797 250 Kč

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 105m², , .

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.
Nabízíme Vám výběrovou kolekci vil na prodej na Peloponésu, Jónských Ostrovech, Athénské revieře, Krétě, na Chalkidiki a ostatních destinaci.

Velice dobrá investice. A zůstává jenom na Vašem rozhodnuti jestli dům, který Vám dnes nabízíme, bude užíván jen pro Vaší rodinnou rekreaci nebo se rozhodnete využit i možnost atraktivního zisku z turistického pronájmu. Vila se prodává plně zařízená a volitelná rezervace prázdninových pronájmů 2023-24.
Turistický ruch Zante je významný, každý rok sem přijíždějí tisíce návštěvníků.
Ostrov Zakynthos byl zvolen Tripadvisorem v roce 2020 mezi TOP 10 nejoblíbenějšími globálními destinacemi.

Zakynthos, nebo Zante, ostrov s různými názvy vás překvapí svou krásou řas a bohatou historií. Borovicemi porostlé hory a úrodná půda, tisícileté olivovníky a starobylé vinice, idylické pláže a skalnaté pobřeží, působivé mořské jeskyně a historické památky, to vše si získává obdiv návštěvníků. Toto je ostrov kantáty a operety.
Tentokrát prezentujeme Vilu typu Smart Econom s 2 ložnicemi na ostrově Zakynthos, která se nachází nad městečkem Tsivili na mírně vyvýšeném místě s výhledem na celé letovisko.
Pár minut chůze vás zavede do centra, které nabízí velký výběr taveren, restaurací, barů a obchodů.
Tsilivi je známe středisko svými krásnými jemnými písčitými plážemi a křišťálově čistou vodou, a to vše pouze několik minut chůze.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a WC, v patře jsou 2 ložnice, každá s vlastním balkónem, ze kterého se prostírá nekonečný výhled na moře a celé letovisko je jako na dlani. Patro má také koupelnou. Dům má kapacitu ubytování až 6 osob.
Exteriér je v chladných neutrálních odstínech, v barevným kontrastem jsou stromy a keře, které dodávají jižanský nádech na terase u bazénu.
Vkusně zařízený interiér byl navržen v moderním stylu, je příjemně vzdušný a pohodlně neformální, je dobře a kvalitně vybaven veškerým zařízením.
Rohový gril na terase je ideálním místem pro posezení venku. Kolem bazénu jsou slunečníky a lehátka.
Zde je k vidění spoustu atrakcí a zabavy, a to vše na dosah ruky, včetně skvělých nákupních a stravovacích zařízení, minigolfového hřiště, bowlingové dráhy a vodního parku. Dům je také jen kousek od krásné písečné pláže Tsilivi a Město Zante je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy.
Tato vila je rekreačním objektem s vysokým potenciálem pro investory. Je zde možnost koupě sousedící podobné vily.
Cena je 350.000 € je k jednání a je včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.

Parametry domu

Cena
8 797 250 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Τσιλιβί, Řecko
ID
2558
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti