Prodej rodinného domu, Litenčice - Strabenice, 112 m2

Litenčice, Strabenice

Exkluzivní partneři v Litenčicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 112 m² - Strabenice

Hledáte klidný domov prolnutý romantickou atmosférou, kde se sny o klidném životě v objetí malebné přírody stávají skutečností?
Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu ve Strabenicích, jenž jsou součástí obce Litenčice, okres Kroměříž.

Přízemní stavba s celkovou plochou 112 m² a dispozicí 2+1 nabízí i možnost budoucího využití již připraveného obytného podkroví.
Dům byl během posledních dvaceti let zcela zrekonstruován včetně tepelné izolace celého objektu, izolací proti vlhkosti, nové rozvody elektroinstalace, vodovodu a kanalizace, plastová okna trojskla, bezpečnostní dveře, výměna krovu za nový dřevěný s kvalitní krytinou Bramac a to vše s důrazem na zachování původních prvků.

Nemovitost disponuje krásnou zahradou, praktickým přístřeškem k venkovnímu posezení, sklepem a parkovacím stáním v zahradě domu.

Vstupte do uliční části domu a nechte se okouzlit zachovalým trámovým stropem, který dodává interiéru jedinečnou atmosféru. V rustikální kuchyni je za zrenovovanými původními dveřmi skryta spíž, ukrývající tajemství starých časů.
V interiéru Vás určitě potěší hřejivé parkety v obytných místnostech i krbová kamna v ložnici.
Dům nabízí dostatek prostoru pro pohodlný život dvou i více osob.

Představte si procházky po svahu za domem, osázeném užitkovými dřevinami a nabízejícím klidná zákoutí pro zasněné chvíle.
Grilování s přáteli na venkovní terase, zatímco děti si hrají na oplocené zahradě plné ovocných stromů a keřů.

Strabenice, malebná vesnička ležící asi 2 km jihovýchodně od Litenčic. Nabízí klidné a idylické prostředí ideální pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta. V obci se nachází kaple sv. Jana Nepomuckého, památník padlým v první světové válce a několik historických domů. V okolí se rozprostírají pole a louky, které dodávají krajině klidný a harmonický ráz.
Litenčice nabízejí veškerou občanskou vybavenost včetně základní a mateřské školy, lékaře, restaurace a obchodu.
Spojení se Strabenicemi autobusovou dopravou.
Nedaleko Litenčic u obce Lísky se nachází přírodní rezervace Strabišov-Oulehla, ideální pro pěší turistiku a pozorování ptáků.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a prožijte v tomto malebném domě svůj sen o klidném a harmonickém životě v souladu s přírodou.


Neváhejte a kontaktujte makléře pro bližší informace a prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Litenčice, Strabenice
ID
02587
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
112 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
557 m2
Plocha nemovitosti
982 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Miroslava Ječmínková

Miroslava Ječmínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litenčicích?

Podobné nemovitosti