Prodej bytu 3+kk, Kralupy nad Vltavou, Trojanova, 59 m2 (ID: 2028334)

Trojanova, Kralupy nad Vltavou, okres Mělník

Exkluzivní partneři v Kralupech nad Vltavou

Informace k bytu

Novostavba 3+kk/B/G, 59m², Rezidence U Vltavy

Velkorysý byt 3+kk o ploše 58.8 m², s balkonem 4.8 m² nacházející se v 6. patře novostavby Rezidence U Vltavy s výtahem. K bytu náleží garáž. Byt je orientovaný na jih, západ. Rezidence U Vltavy - to je nový projekt známé developerské společnosti FINEP.
Tento projekt vyroste v samotném srdci města Kralupy nad Vltavou. Ve městě je samozřejmostí veškerá občanská vybavenost - školy, školky, lékarny, pošta i zdravotnická zařízení.

Samotné byty pak vzniknou na 3 000 m² revitalizovaného území, kde vznikne mimo jiné školka, víceúčelové hřiště i kavárna. Najdete tak zde moderní oázu odpočinku, kde si každý přijde na své.

V projektu Rezidence u Vltavy vyroste celkem 437 bytových jednotek v osmi obytných domech. Dispozice bytů jsou pak od 1+kk až po 4+kk. Vybere si zde tedy každý - jak mladé páry, tak početné rodiny.
Jak již bylo zmíněno - projekt nabídne základní občanskou vybavenost - počínaje prodejnou potravin, přes služby až po školku.

Vynikající dopravní dostupnost pak zajistí blízkost autobusového i vlakového nádraží s pravidelnými spoji do hlavního města i do dalších směrů.

Parametry bytu

Cena
5 645 406 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Trojanova, Kralupy nad Vltavou, okres Mělník
ID
PMA23530
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Rezidence U Vltavy - recepce

Rezidence U Vltavy - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti