Prodej rodinného domu, Svatý Mikuláš, Dlouhá, 138 m2

Dlouhá, Svatý Mikuláš

9 990 000 Kč HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(Cena uvedena vč. právních služeb a provize RK)

Exkluzivní partneři v Svatém Mikuláši

Informace k domu

Prodej novostavby o dispozici 4+kk, 150m² na pozemku o výměře 700m² ve Svatém Mikuláši

Dovoluji si Vám nabídnout novostavbu zděného rodinného domu o dispozici 4+kk se zastavěnou plochou 150m² stojící na pozemku o výměře 700 m² v nově vybudované rezidenční čtvrti obce Svatý Mikuláš vzdálené 8km od Kutné Hory, 12km od Kolína.
Rodinný dům byl kolaudován v roce 2022. Postaven je v souladu s požadavkem nízkých provozních nákladů - jeho energetická třída je B - velmi úsporná, je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu.
Zdícím materiálem byl zvolen Hebel o síle 300mm, je zateplen polystyrenem o síle 150mm, má plastová trojskla, strop je izolován minerální vatou, střešní krytinu tvoří elegantní plechové šablony. V celém domě položeno podlahové vytápění - zdrojem vytápění je tepelné čerpadlo, ohřev teplé vody zajišťuje bojler.
Interiér domu je prosvětlený a dispozičně skvěle funguje.
Při výběru projektu domu kladl stavebník důraz na dispozici domu tak, aby dům splnil nároky na dostatečně velký společný prostor a aby každý člen rodiny rovněž nalezl své zázemí. Hlavní obytná část domu v podobě obývacího pokoje funkčně spojeného s kuchyňským a jídelním koutem je rovněž příjemně propojena se zastřešenou terasou a zahradou. Instalována byla prostorná kuchyňská linka s dostatkem úložných prostor, elektrickou troubou, indukční deskou, digestoří a myčkou.
Koupelna je obložena keramickým obkladem a dlažbou, usazena je vana i sprchový kout, dvě umyvadlové skřínky se zrcadlem a 2. WC.
V domě jsou další tři samostatné neprůchozí pokoje, praktická komora.
Vstupní chodba s prostorem na umístění šatníku a botníku je společně s technickou místností, kde je umístěna vnitřní jednotka tepelného čerpadla, bojler na ohřev vody, příprava na pračku a sušičku a samostatným WC prakticky oddělena od centrální části domu. Interiér domu působí světlým, vzdušným dojmem, zvolené materiály jsou moderní a svěží.
Celý pozemek je oplocen plotem z betonových dílců a majitelům je tak zajištěno soukromí na zahradě i v domě. Na pozemku je umístěna montovaná garáž o rozměrech 5 x 3m a výškou vnitřního prostoru 2,10m kam lze zaparkovat, uložit i zahradní techniku, kola a podobně.
Pro parkování vozidel na pozemku je připravena komfortní zpevněná plocha, kde lze případně postavit zastřešené stání, osazena je vstupní branka a vjezdová vrata s pohonem na dálkové ovládání.
Lokalita je ideální pro rodinné bydlení, vyrostlo zde mnoho novostaveb a většina z nich je užívána rodinami s dětmi. Dostupnost mateřských školek je hladká - v krátké dojezdové vzdálenosti naleznete hned 3 - Svatý Mikuláš (1,4km od domu), v obci Kobylnice (2,1 km od domu) a v obci Nové Dvory (4,8 km od domu) je školka a základní škola do 9. třídy se školní jídelnou. Okolní krajina je idylická, ve Svatém Mikuláši naleznete zámek Kačina se sezónním kulturním programem, blízkou Kutnou Horu, s nabídnou středních škol. Obec Svatý Mikuláš je napojena na pravidelné autobusové linky. V obci se nachází obchod s potravinami, hospoda.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Dlouhá, Svatý Mikuláš
ID
752
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
700 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Monika Radinová

Monika Radinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svatém Mikuláši?

Podobné nemovitosti