Prodej rodinného domu, Zakynthos, Řecko, 130 m2

Zakynthos, Řecko

6 000 000 Kč

(Cena 250 000 eur je netto, bez dalších nákladů, které činí cca 12% z ceny)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 130m², Zakynthos, .

Nabízíme k prodeji jedinečnou rezidenci na řeckém ostrově Zakynthos, perle Jónského moře, kde se historie prolíná s neopakovatelnou přírodou. Tento ostrov, známý svou bohatou historií, byl oblíbeným místem bohů a básníků. Je zde tolik k vidění a k prozkoumání, od středověkých venkovských kostelů, majestátních klášterů až po rozmanité přírodní krásy, jako jsou slavné Modré jeskyně a legendární námořní park Zakynthos, domov stovkám Caretta Caretta želv.
Vila o ploše 130 m² se rozprostírá ve dvou úrovních a skládá se ze 3 ložnic, velkého obývacího pokoje, kuchyně a 2 koupelen. Stylový interiér je plně vybaven spotřebiči a nábytkem, který dokonale ladí s celkovou atmosférou nemovitosti.
Okolo domu se rozkládá rozsáhlý pozemek s bohatou zelení s palmou a kypřice, mezi nimiž najdete i olivy staré tisíc let. Okrasná zahrada je dotvořena bazénem, grilem, parkovištěm a zahradním domkem sloužícím jako úložný prostor. Na dvou terasách a balkonu si můžete vychutnat pohled na zelené kopce a olivovníkové háje.
Nemovitost je vybavena satelitní anténou, bezpečnostními dveřmi, moskytiérami, alarmovým systémem a markýzami. K dispozici je také solární ohřev vody a klimatizace. Podlahová krytina je kombinací dlažby s dřevěným schodištěm.
Vzdálenost od moře je pouhých 800 m a na letiště to je jen 7 km.
Tato nemovitost na ostrově Zakynthos je investicí nejen do kvalitního bydlení, ale také do života v místě s bohatou historií, kulturou a neopakovatelnou atmosférou. Přijďte se podívat a nechte se okouzlit krásou tohoto místa.
Cena 250 000 eur je netto, plus další náklady, které činí cca 12% k ceny – daně, notářský a katastrální poplatek, a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.
Naše unikátní služby „Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Těšíme se na setkání s vámi v naší oáze klidu a pohody.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč
Poznámka k ceně
Cena 250 000 eur je netto, bez dalších nákladů, které činí cca 12% z ceny
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Zakynthos, Řecko
ID
3148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
80 m2
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti