Prodej rodinného domu, Kladno - Švermov, Na Ostrovci, 150 m2 (ID: 2028067)

Na Ostrovci, Kladno - Švermov

10 990 000 Kč HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Kladně

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 150m², Kladno, Švermov

Hledáte prostorný a moderní rodinný dům v klidné lokalitě, ale s dobrou dostupností do Prahy? Máme pro vás ideální nabídku.
Tato novostavba 5+KK se nachází v tiché části Kladna, ulice Na Ostrovci, Kladno - Švermov. Dům je postaven s promyšleným dispozičním řešením a moderními technologiemi, které zaručují nízké provozní náklady a vysoký komfort bydlení.
Jedná se o výstavbu celkem 6-ti rodinných domů se zahradou, terasou, garáží a parkovacím stáním. Stavba je provedena pečlivě s důrazem na kvalitu práce a výběru materiálů. V ceně domu je zahrnuto nadstandardní vybavení včetně kuchyňské linky na míru, obklady, dlažby, sanita, dveře a podlahy. Vytápění zajišťuje plynový kotel, v celém domě je podlahové vytápění, plastová okna s izolačním trojsklem, bezpečnostní vchodové dveře. Je zde provedena příprava na instalaci fotovoltaických panelů. Dům je připojen na vodovodní řád a kanalizaci. Jedná se o lukrativní místo v horní části obce, poloha domů je totiž ve slepé ulici a tím poskytuje dostatečné soukromí a klid. Dále je zde základní občanská vybavenost (školy, školky, pošta, obchody) a dopravní obslužnost (PID, Praha D7) v docházkové vzdálenosti. Kompletní vybavenost s výbornou dopravní obslužností v Kladně (5min autem).

Perfektní místo pro ty, kteří hledají klidné rodinné bydlení s výhodami moderního života.
S koupí nemovitosti budou naší společností dodány veškeré právní i finanční služby. Těšíme se s Vámi na prohlídce.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Na Ostrovci, Kladno - Švermov
ID
0285
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
323 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Pavlína Hájková

Pavlína Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti