Pronájem bytu 2+1, Mšeno - Ráj, 56 m2 (ID: 2028053)

Borovského, Karviná - Ráj

10 640 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Mšeně

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+1 s lodžií, Karviná - Ráj

Nabízíme vám k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1+lodžie, po velmi pěkné rekonstrukci. Bytová jednotka o celkové výměře 56 m² se nachází na velmi oblíbené ulici Borovského v Karviné, části obce Ráj. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu, který prošel celkovou revitalizací.

Byla provedena nová elektroinstalace v mědi (přívod, koupelna a kuchyně), nové omítky, kuchyňská linka včetně spotřebičů, na zemi položeny plovoucí podlahy a dlažba a nové zděné jádro.

Byt má velmi dobré umístění, které je zárukou pohodového bydlení. S veškerou občanskou vybaveností v blízkosti, včetně škol, obchodů a restaurací, splňuje všechny potřeby. Autobusové zastávky přímo u domu zajišťující pohodlné spojení s ostatními částmi města.

Měsíční náklady na pronájem tohoto bytu činí 10 640 Kč plus zálohy na energie (teplá voda, studená voda, teplo) ve výši 2.100 Kč pro jednu osobu. Elektřinu si nový nájemník převádí u dodavatele na své jméno. Při podpisu nájemní smlouvy je nutno zaplatit vratnou kauci ve výši 25.400 Kč a odměnu RK ve výši 12.740 Kč.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
10 640 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Borovského, Karviná - Ráj
ID
00265
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zákaznická Linka

Zákaznická Linka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Mšeně?

Podobné nemovitosti