Prodej rodinného domu, Horní Pěna, 406 m2 (ID: 2027898)

Horní Pěna

Exkluzivní partneři v Horní Pěně

Informace k domu

Prodej, rodinný dům se zahradním parkem, 8 467 m², Horní Pěna

Nabízíme Vám ke koupi jedinečný objekt k bydlení či podnikání s pozemkem o ploše 8 467 m².
Jedná se o rodinný dům, který může sloužit pouze k bydlení pro milovníky prostoru a soukromí, dále je také vhodný k vícegeneračnímu užívání či k bydlení ve spojení s pronájmem části nemovitosti.

Dům je umístěn v centru vlastního rozsáhlého pozemku, který slouží jako zahradní park s rybníkem 918 m² a sádkou. V parku se nachází vzrostlé stromy, keře a trvalky, takže jsou budovy i krytý bazén odstíněny od zbytku obce a pozemek tak poskytuje absolutní soukromí jeho uživatelům. K dispozici je také skleník, vyvýšené záhony, zahradní domek a různá zákoutí s posezením.
Celý pozemek je oplocen, vjezd je řešen vraty na dálkové ovládání, parkování je možné v garáži nebo na ploše určené k parkování na pozemku.

Rodinný dům tvoří 2 samostatně stojící budovy a dělí se na hlavní a vedlejší.

V hlavní budově se ve dvou podlažích nachází obytná část o celkové ploše 210 m², která je řešena dvougeneračně jako 2+kk s vlastní koupelnou a dále větší dispozice 5+kk s koupelnou, prádelnou, spíží a zimní zahradou. Tato budova je vytápěná plynovým kotlem s napojením na radiátory a v části je také podlahové topení, v obýváku je navíc krbová vložka s průduchy do podkroví.

Ve vedlejší budově je v přízemí o ploše 137 m² umístěna společenská místnost s krbem, kuchyní a toaletou, dále dílna, dvojgaráž a dřevník.
V podkroví této stavby se nachází samostatný apartmán 59 m², který je řešen jako otevřený prostor se samostatnou koupelnou.
Tato budova není vytápěna (kromě krbu ve společenské místnosti) a slouží k letnímu provozu.

Mezi budovami je zpevněná dlážděná plocha, na které je umístěna terasa s posezením a před budovou je krytý bazén 40 m3.
Objekt je napojen na elektřinu, plyn, obecní kanalizaci, veřejný vodovod a vlastní kopanou studnu. Většina okapů je svedena do nádrže 8 m3 s možností využití k zalévání, zbytek je řešen vsakováním.

Celý objekt byl postaven s důrazem na přírodní materiály a s respektem k jeho umístění ve venkovské zástavbě, s okolním zahradním parkem tvoří harmonický celek.

V obci se nachází prodejna potravin, pošta, hostinec, dětské hřiště, ZOO a koupací rybník. Veškerá další občanská vybavenost je v Jindřichově Hradci, který je vzdálen pouze 3 min. jízdy autem (3 km).

Parametry domu

Cena
15 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Horní Pěna
ID
2024096
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
406 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
316 m2
Plocha nemovitosti
8465 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horní Pěně?

Podobné nemovitosti