Prodej obchodního prostoru, Volyně, Pod Malsičkou, 700 m2 (ID: 2027828)

Pod Malsičkou, Volyně

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Volyni

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitelů nabízíme prodej komerčního objektu, který se nachází v těsné blízkosti centra města Volyně v ulici Pod Malsičkou. Objekt z roku 1975 byl původně postaven v rámci občanské vybavenosti a následně využíván jako nákupní středisko. Poté byly prostory upraveny a rozděleny. V přízemí objektu fungovala prodejna JEDNOTY, jednu místnost se samostatným vstupem užívala a stále užívá společnost Telecom. Horní patro objektu bylo upraveno na provozování baru s bowlingovou dráhou, s možným využitím prostorné terasy. V současné době objekt využívají sami majitelé jako ateliér a skladové prostory pro e-shop.
Objekt je cihlový, přístupný ze zpevněné komunikace. Zásobování je možné z boční ulice kde je k dispozici nákladová rampa a manipulační plocha, kterou lze využít také k parkování. V objektu je nákladní výtah.
Zastavěná plocha objektu je 600 m2, užitná plocha čítá téměř 800 m2. Objekt je na vlastním pozemku o celkové výměře 1552 m2.
Inženýrské sítě: elektřina- 230/400 V, voda- vodovodní řad, kanalizace- městská, vytápění- ústřední plynové (kotel) v patře, lokální plynové (karmy) v přízemí, telefon- přípojka.
Objekt je díky své poloze a charakteru využití dobrou investicí, novým majitelům nabízí širokou škálu využití.

Parametry nemovitosti

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Pod Malsičkou, Volyně
ID
3077
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
800 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
700 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Valentík

Petr Valentík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Volyni?

Podobné nemovitosti