Prodej bytu 2+kk, Malé Svatoňovice, 47 m2 (ID: 2027468)

Malé Svatoňovice, okres Trutnov

3 455 000 Kč HYPOTÉKA od 16 466 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Malých Svatoňovicích

Informace k bytu

Nový byt 2+kk do OV z developerském projektu Byty pod Kyselkou

V srpnu započaly zemní práce pro výstavbu bytového domu v obci Malé Svatoňovice. Tato nabídka se týká 1 z bytů 2+kk s balkonem 7,2 m², sklepní kójí 7,31 m² umístěném ve 3. nadzemním podlaží o velikosti 46,78 m². Západně situovaný byt č. 3A bude slunný a teplý s překrásným výhledem do krajiny a chráněné přírodní oblasti, kde se tento výhled už nikdy nezkazí další výstavbou. Byt bude bezbariérový, dostupný po schodišti i výtahem. Vytápění bude řešeno plynovým domovním kotlem umístěným v kotelně v suterénu s teplou vodou směrovanou do podlahového topení. Nízká energetická náročnost bytu bude podpořena fotovoltaickými panely na střeše pro ohřev vody.
Výstavba bude dokončena nejdéle v 1/2026 s předáním v 4/2026.
Standardem bytu bude vybavená koupelna se sprchových koutem a WC, příprava pro kuchyňskou linku, obložkové interiérové dveře, kvalitní vinylové nebo PVC podlahové krytiny. Samozřejmostí domu bude veřejné parkování na zbudovaném parkovišti u domu.

Další možnosti koupě bytů v bytovém domě i platební kalendář jsou uvedeny na webových stránkách projektu bytypodkyselkou.
Více informací ráda zodpoví makléřka nebo můžete zjistit na webu projektu.
Cena je již se všemi službami včetně realitních a právních služeb.

Parametry bytu

Cena
3 455 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Malé Svatoňovice, okres Trutnov
ID
2024040013A
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Mgr. Lenka Zimmermannová Bolcková

Mgr. Lenka Zimmermannová Bolcková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Malých Svatoňovicích?

Podobné nemovitosti