Prodej rodinného domu, Pardubice - Zelené Předměstí, Gorkého, 433 m2

Gorkého, Pardubice, Zelené Předměstí

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k domu

Prodej vícegeneračního rodinného domu s pozemkem 760m²

Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji činžovní dům v Gorkého ulici, s celkovou výměrou pozemku 760m². Zděný třípodlažní dům je podsklepený, s užitnou plochou domu 433m² a disponuje třemi prostornými bytovými jednotkami.
V 1. NP je umístěná bytová jednotka 3+1 o výměře 93m² se samostatnými vstupy do jednotlivých pokojů.
Ve 2. NP se nachází byt 4+1 o rozloze 114m² a i v tomto bytě jsou oddělené vstupy do místností. K bytu také náleží lodžie.
Ve 3. NP je umístěný byt 4+1 o rozloze 110m². Také tento byt má dispozičně řešené neprůchozí pokoje a i zde je vstup na lodžií.

V letech 2008-2009 probíhala modernizace domu. Dům má již plastová okna, je zateplený a v roce 2021 byl instalovaný nový plynový kotel. Elektroinstalace domu je v mědi a stoupací vedení je v plastu.
Na pozemku je umístěná garáž. Pozemek- zahrada s výměrou 501m² je orientovaná do vnitrobloku domu a je oplocená. Na pozemku je umístěná studna s rozvody užitkové vody na WC. Pozemek je zatravněný, se vzrostlými stromy.

Vytápění domu je řešeno pomocí plynového kotle - ústřední plynové. Dům je napojený na kanalizaci a voda je obecní.

Dům se nachází v klidné a žádané lokalitě, která má velmi dobrou dopravní dostupnost. Nemovitost je vhodná nejen k rekonstrukci bytových jednotek pro bydlení, ale svojí polohou a stylem jistě bude vyhovovat i jako nemovitost k podnikání.

PENB budeme dodávat při prodeji. V souladu s vyhláškou nyní uvádíme energetickou náročnost G.

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Gorkého, Pardubice, Zelené Předměstí
ID
106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
433 m2
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
259 m2
Plocha nemovitosti
760 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka Jandíková

Lenka Jandíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti