Prodej rodinného domu, Pardubice - Opočínek, 45 m2

Pardubice, Opočínek

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k domu

Prodej zahrady 502m² s chatou

Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji zděnou chatu s číslem evidenčním, která se nachází na vlastním, mírně kaskádovitém pozemku o výměře 502m² v zahrádkářské kolonii Na Chmelnici, v Opočínku.
Chata má 3. NP. V 1. NP je vybudovaný sprchový kout s průtokovým ohřívačem a dále je zde sklep. Ve 2. NP se nachází pokoj s kuchyňkou, kde je rozvedená studená voda a oddělené WC a ve 3. NP je podkrovní prostor, kde stávající majitelé mají spací část.
Dům je napojený na obecní vodu, je zde zavedena elektřina se samostatným elektroměrem a dále je dům napojený na septik. Od dubna do října lze využívat užitkovou vodu na zalévání. Vytápění lze řešit komocí krbovým kamen, které jsou umístěné ve 2. NP.
K pozemku vede příjezdová cesta, která je ve podílovém vlastnictví v rámci organizace.
Koupi domu lze financovat hypotečním úvěrem, který vám případně rádi pomůžeme zařídit.
Do Opočínku zajíždí MDH a z Pardubic je Opočínek vzdálený cca 13km. Jedná se o chatu v klidné části Pardubic.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Pardubice, Opočínek
ID
117
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
502 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Lenka Jandíková

Lenka Jandíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti