Prodej obchodního prostoru, Hustopeče nad Bečvou - Poruba, 56 m2

Hustopeče nad Bečvou, Poruba

1 200 000 Kč HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Hustopečích nad Bečvou

Informace k nemovitosti

OBCHODNÍ PROSTORY V ORLOVÉ

Nabízíme vám k prodeji komerční prostor v jednopodlažní budově v Orlové, který původně sloužil jako prodejna drogerie nacházející se v těsné blízkosti nákupního centra. Tento prostor o rozloze 55,13 m² nabízí výbornou příležitost pro různé obchodní či kancelářské aktivity. 

Svému novému majiteli přináší výhodu samostatného bezbariérového vstupu z venkovních prostor a výrazné exponovanosti díky třem velkým plastovým oknům směřujícím do rušné zóny. Tyto okna lze efektivně využít pro reklamní a vizuální prezentaci.

Prostory zahrnují společné prostory, sklep, toaletu a vodu. Právně se jedná o nebytovou jednotku s odděleným elektrorozvodem a samostatným elektroměrem. V prodejně jsou rozvody radiátorů, momentálně bez topného média, což umožňuje přizpůsobení podle potřeb majitele (plyn nebo elektřina). Celá budova je napojena na plyn, elektřinu, kanalizaci a obecní vodu.

S tímto komerčním prostorem v Orlové přichází výjimečný benefit samostatný bezbariérový vstup z frekventovaných venkovních prostor, což zvyšuje jeho atraktivitu pro různé obchodní aktivity. Kromě toho je umístěný přímo naproti autobusové zastávce, což poskytuje výhodnou polohu pro zákazníky a potenciální klientelu. Tyto prvky společně s již zmíněnými charakteristikami dělají tento prostor ideálním pro vaše podnikatelské záměry.

Nabízíme flexibilitu v otázce vyklizení prostoru nebo ponechání regálů, které jsou zde po bývalé prodejně drogerie. 

Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte, rádi vám poskytneme další informace. 

Spoluvlastnický podíl jednotky na celé budově je na velikosti 1688/10 000

Samotná prodejna má 49,09 m²

Sociální zázemí 6,04 m²

Parametry nemovitosti

Cena
1 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Hustopeče nad Bečvou, Poruba
ID
1005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Reality FALCON s.r.o.

Reality FALCON s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Hustopečích nad Bečvou?