Prodej rodinného domu, Králův Dvůr - Křižatky, 130 m2 (ID: 2027104)

Králův Dvůr - Křižatky, okres Beroun

11 750 000 Kč HYPOTÉKA od 55 997 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Královu Dvoru

Informace k domu

Prodej rodinného domu 4+1, 130 m², Králův Dvůr - Křižatky

Nabízíme vám krásný dům na prodej o dispozici 4+1 a výměře 130 m² v Křižatkách u Králova Dvora.

Dům se nachází ve velice klidné zástavbě rodinných domů a přesto je jen 4 minuty od nájezdu na dálnici, po které dojedete za 20 minut do Prahy nebo za 40 minut do Plzně. Dálnice od Berouna do Prahy se navíc během pár let má dokonce rozšiřovat na 6ti proudovou, což umožní ještě plynulejší dopravu a NAVÍC se do 5ti let má začít stavět tunel z Berouna do pražského Smíchova, kterým se dostanete do centra Prahy za méně než 10 minut. Viz odkaz:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Berounsk%C3%BD_tunel

Dům je rozdělen do dvou pater a je vytápěn elektrickým podlahovým topením a má nízké náklady na provoz.
K domu je připravena analýza možné instalace fotovoltaické elektrárny, s vyčíslením úspory a návratnosti.

PENB = C

Ve spodním patře se nachází vstupní chodba, ze které je možno vstoupit do garáže a technické místnosti, anebo rovnou do obývacího pokoje, který je důmyslně propojen s velkou kuchyní, kde je dostatek úložného prostoru. Z obývacího pokoje se také může projít francouzskými okny rovnou na terasu. Kuchyňská linka je vybavena varnou indukční deskou, elektrickou troubou a myčkou. Ve spodním patře se nachází také toaleta.

V prvním patře se nacházejí tři pokoje a koupelna s vanou. Jeden z pokojů disponuje vlastní šatnou, v dalším je velká vestavěná skříň.

Za domem je velká dlážděná terasa, na kterou se vejde dostatek zahradního nábytku, a je zde 18 m² veliký zastřešený bazén. Zatravněná část za domem a kolem domu je cca 360 m² a pozemek je v naprosté rovině. Zároveň se na zahradě nachází i zahradní domek, ve kterém je možno skladovat veškeré zahradní náčiní.

Před domem se nachází přípojka na nabíjení elektromobilů. Dům je zabezpečen branou na dálkové ovládání a zabezpečovacím systémem.

Pro osobní prohlídku domu prosím vyplňte kontaktní formulář.

Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
11 750 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Králův Dvůr - Křižatky, okres Beroun
ID
00039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
688 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
104 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jaroslav Doležal

Jaroslav Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti