Prodej rodinného domu, Břežany, 132 m2 (ID: 2025875)

Břežany, okres Znojmo

8 980 000 Kč HYPOTÉKA od 42 796 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Břežanech

Informace k domu

Nový prostorný 4+kk rodinný dům v Břežanech u Znojma

Exkluzivně Vám nabízíme nový moderní rodinný dům 4+kk v klidné obci Břežany nedaleko Znojma. Dům byl nedávno dokončen a je připraven k nastěhování.

Dispozice: - Vstupní hala - Prostorná kuchyně s obývacím pokojem a jídelním koutem - 3 ložnice - 1 koupelna (1x vana, 1x sprchový kout) - 2x WC - Spíž - Krytá terasa s výhledem do zahrady

Další informace: - Užitná plocha 132 m² - Pozemek 2002 m² - Zděná konstrukce z pórobetonových tvárnic - Dřevěný příhradový krov - Plastová okna s trojskly - Kvalitní vnitřní dveře a podlahy - Podlahové vytápění tepelným čerpadlem vzduch-voda.

Nízkoenergetický standard rodinný dům splňuje nejvyšší nároky na kvalitu bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností do Znojma (10 min autem). Bezproblémové financování je možné.

Pan majitel je otevřen rozumným cenovým nabídkám.

Pro více informací a prohlídku domu jsme Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
8 980 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Břežany, okres Znojmo
ID
1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

BRESAL Real Estate

BRESAL Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břežanech (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti