Prodej pozemku, Kuřim, Tyršova, 1061 m2

Tyršova, Kuřim

9 900 000 Kč HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(za nemovitost, Cena včetně provize RK a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Kuřimi

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku 1 061 m²

TECHNICKÉ PARAMETRY

Pozemek disponuje celkovou plochu 1061 m². Pozemek má snadné napojení na kompletní inženýrské sítě, které se nachází v komunikaci na hranici pozemku. Současně je vydán územní souhlas na vodovodní a kanalizační přípojku. Pozemek má nepravidelný tvar s úzkým pásem z ulice Tyršova, hlavní část pozemku v zahradách atraktivní obdélníkový tvar šíře přes 21 m. Jedná se o rovinný pozemek.

SKVĚLÉ UMÍSTĚNÍ

Pozemek je umístěn ve staré zástavbě na ulici Tyršova, jen 200 metrů od vlakového a autobusového nádraží. Jeho hlavní část je zapuštěna ve vnitrobloku, asi 70 metrů od hlavní ulice, což zajišťuje naprostý klid. Pozemek je orientován na jižní stranu. Díky tomu si užijete celodenní sluneční svit a nádherný výhled na kuřimskou horu.

Velkou výhodou je umístění ve staré zástavbě, která se již nebude dále rozšiřovat. Po realizaci jižního obchvatu města se komfort na celé ulici Tyršova ještě zvýší.

MOŽNOST VYUŽITÍ

Tento pozemek nabízí různé možnosti využití. Můžete zde postavit svůj vysněný rodinný dům, nebo investovat do výstavby dvou menších rodinných domů a jednoho bytového domu.

Parametry pozemku

Cena
9 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost, Cena včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Tyršova, Kuřim
ID
2081047884
Plocha nemovitosti
1061 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Daněk

Ondřej Daněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Kuřimi?

Podobné nemovitosti