Pronájem výrobních prostor, Jílové u Prahy, 300 m2

Jílové u Prahy

24 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Jílovém u Prahy

Informace k nemovitosti

Pronájem výroba, 300 m² - Jílové u Prahy

PRVNÍCH x MĚSÍCŮ BEZ NÁJMU - DOHODA.

Pronájem části průmyslové budovy, vhodné k provozování drobných řemesel / k skladování. Jedná se o polovinu přízemní části budovy (viz. video prohlídka). Přístup do prostorů je dveřmi v přízemí. Celková plocha ~300m².

Budova je suchá (kompletně nová střecha) a staticky v dobrém stavu. Dostupné komunikace - voda, elektřina, kanalizace. Možnost uvedení do provozu sociálek (umývárky), příp. je k dispozici místnost vhodná k zařízení kanceláře.

Stav budovy uvnitř - viz. foto. Pokud by měl nájemník zájem si prostory zvelebit, jsme ochotni kompenzovat tyto náklady formou X-měsícu bez nájmu, dle dohody.

K dispozici je také dvůr, kde jde možné parkovat. Nájem přímo od majitele, bez provize RK.

Parametry nemovitosti

Cena
24 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Jílové u Prahy
ID
97860
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Radka Hrušková

Radka Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti