Prodej rodinného domu, Πεσάδα, Řecko, 178 m2

Πεσάδα, Řecko

12 033 600 Kč

(Cena neobsahuje provizi a notářský poplatek)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 178m²,

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru. Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Pospěšte si. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné bydlení v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen z každým rokem nabírá rychlost.

Na prodej mezonetová Sea View Villa, která se nachází na jižním pobřeží ostrova Kefalonia, a je přímo u pláže. Prostředí a design interiéru vily ruku v ruce vytvářejí přímo Vám na míru uklidňující a relaxační prostředí.
Je to vzácná příležitost - Beach Front vila v jedné z nejkrásnější části ostrova Kefalonia, Leivathos. Luxusní soukromá mezonetová vila o rozloze 178 m² s bazénem, vířivkou a je plně zařízená. Pozemek 550 m². Na několik úrovní jsou celkem 5 ložnic a 3 koupelny.
Tento dům je navržen s velkým respektem ke krajině a kombinací, kde vysoce kvalitní materiál, spojuje eleganci a jednoduchost, tradiční architekturu a moderní styl.
Dům je prostě ohromující svou polohou - 50 metrů vzdálenou pláží se propojuje soukromá stezka přímo z domu.
Přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyně a koupelny, terasa a přístup k bazénu.
V 1. Patře jsou 3 ložnice, jedna s manželskou postelí, velikosti King a verandou s nádherným výhledem na moře. Další ložnice se nachází v podkroví. Každá ložnice má vlastní úložný prostor/šatnu.
Přímo u bazénu je k dispozici dvoulůžkové studio pro další 2 hosty se samostatným vstupem, čímž se celková kapacita lůžek zvyšuje na 8 osob.
Bazén je hydromasážní, 15 m².
Poblíž soukromé stezky, která vede na pláž, byla postavena malebná kaple.
Vedlejší malá historická vesnice Svoronata, se nachází na jižní straně Kefalonie, vzdálená 9 km od Argostoli, hlavního města ostrova. Svoronata je také nejbližší vesnicí k letišti na ostrově, ale také blízko krásných pláží, včetně Ai-Helis, Avithos, Ammes, Platis Gialos a Makris Gialos, které charakterizuji měkký písek a křišťálově čisté vody. Vesnice je velmi malebná s tradiční architekturou, která se nachází v zeleném objetí. Nabízí rozvinutou turistickou infrastrukturu a je jednou z největších vesnic na jihu Kefalonie.
Cena je 480.000 € Cena neobsahuje provizi a notářský poplatek.
V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transport z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních, kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
12 033 600 Kč
Poznámka k ceně
Cena neobsahuje provizi a notářský poplatek
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Πεσάδα, Řecko
ID
2703
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
178 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
70 m2
Plocha nemovitosti
550 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti