Pronájem kanceláře, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV, Ptácká, 120 m2

Ptácká, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav IV

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Mladé Boleslavi

Informace k nemovitosti

Ptácká 35

Zařízené kanceláře v Mladé Boleslavi - ihned k nastěhování, strategická lokalita v blízkosti Technologického centra Škoda Auto a.s.

K dispozici jsou 1.NP ca 120 m² a 3.NP ca 150 m² (lze pronajmout samostatně), celkem ca 270 m² (tj. celkem 25 až 30 pracovních míst), včetně užívání terasy na 4.NP. Přednost má pronájem vcelku nebo po patrech, díky elektronickému přístupovému systému však lze samostatně pronajmout i menší jednotky, od ca 50 m².

Kanceláře jsou nové (budova je po kompletní rekonstrukci), vybavené moderním nábytkem, se zařízenými kuchyňkami a samostatným WC na každém patře. Ve sdíleném režimu lze zajistit užívání velké zasedací místnosti pro školení a firemní akce.

Budova má elektronický přístupový systém a EZS (kanceláře jako samostatné zóny, společné prostory jako jedna zóna), s certifikací TISAX (pro každou kancelář samostatně). Možnost vytvoření zákaznické sítě, k dispozici je dostatečná kapacita datového připojení (Dragon Internet). Vzhledem k TISAXu jsou vítáni zejména zájemci z oblasti automotivního průmyslu, kde se nabízí případná synergie s vlastníkem budovy.

Vytápění je plynovým kotlem s podokenními radiátory, tepelnou pohodu upravují stropní klimatizační jednotky (vždy po patrech). Okna jsou otevíravá, pro zvýšení komfortu je budova vybavena nuceným větráním s centrální VZT.

Lze zajistit vyhrazené parkování před budovou. Půdorysy, kompletní fotodokumentace a další podrobnosti k dispozici na https://ptacka35.cz/

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Ptácká, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav IV
ID
001
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ano
Plocha budovy
161 m2
Plocha nemovitosti
196 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

RealAd  s.r.o.

RealAd s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti