Prodej rodinného domu, Kladno - Rozdělov, Ludvíka Kuny, 95 m2 (ID: 2025532)

Ludvíka Kuny, Kladno - Rozdělov

5 690 000 Kč HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Kladně

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 95m², Kladno, Rozdělov

Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 s pozemkem o výměře 206m² v původní zástavbě rodinných domů Kladno - Rozdělov. Nachází se v žádané, velmi klidné lokalitě okrajové části u lesa. Okolí tvoří převážně původní zástavba zrekonstruovaných domů se vzrostlou zelení v zahradách.
Ze zádveří se vchází do koupelny, kuchyně, dále do obývacího pokoje, který odděluje menší chodbička se schodištěm do podkroví a vstupem do sklepa. Dům je po nedávné rekonstrukci vnitřního zdiva s novými štuky a výmalbou, instalována plastová okna, bezpečnostní vchodové dveře. Nové jsou rozvody elektřiny, vody, topení v mědi v části přízemí domu. Příprava rozvodů vedena ke koupelně (případná budoucí rekonstrukce) a ke sklepu (vhodná instalace nového kotle). S tímto došlo i k rekonstrukci podlah. Nová průchozí kuchyně s oknem do zahrady je velmi dobře řešena v rámci poskytujícího místa. Je vybavena veškerými elektrospotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Dům je připojen na veřejný vodovod, kanalizaci, vytápění zajišťuje plynový kotel, na ohřev vody bojler.
Dům i přes menší výměru zahrady nabízí dostatek místa s travnatou částí, vzrostlou zelení, skleníkem i prostor k letnímu posezení pod pergolou. Před domem je vyhrazené místo na parkování. Dům je velmi útulný a nabízí spokojené bydlení ve vyhledávané části Kladna. K další informacím se s Vámi těšíme při prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 690 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Ludvíka Kuny, Kladno - Rozdělov
ID
0281
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
206 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavlína Hájková

Pavlína Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti