Prodej bytu 5+kk, Řitka, Dvorská, 93 m2

Dvorská, Řitka

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Řitce

Informace k bytu

Pokud hledáte mezonetový byt v obci Řitka, nedaleko Prahy, který je mimo jiné s krytým parkováním a bazénem, tak čtěte dál.

Představuji vám výjimečný domov, který spojuje prestižní bydlení v blízkosti Prahy s luxusem a pohodlím, jež ocení i ti nejnáročnější. Tento mezonetový byt o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 93 m se nachází v malebné obci Řitka, pouhých pár minut od ruchu hlavního města, ale zároveň v klidu a harmonii přírody.

Byt, který je součástí exkluzivního resortu s pouhými 14 byty, je navržen s důrazem na každý detail, aby vám poskytl nejen estetický zážitek, ale i maximální komfort. Elegantní interiér kombinuje moderní design s nadčasovou elegancí, což vytváří atmosféru, kde se budete cítit opravdu doma.

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je zahrada s krytým bazénem, kde můžete v letních dnech relaxovat a užívat si klidné chvíle, aniž byste museli opustit pohodlí svého domova. Vaše auto bude v bezpečí díky krytému parkovacímu stání, které k bytu náleží.

Bydlení v tomto resortu nabízí nejen soukromí a bezpečí, ale také výbornou dostupnost do Prahy, a to díky blízkosti dálnice a autobusové zastávky. Všechny potřebné služby a infrastruktura jsou v dosahu, což z tohoto bytu činí ideální volbu pro ty, kteří hledají rovnováhu mezi rušným městským životem a klidným útočištěm v přírodě.

Tento byt v Řitce není jen nemovitostí je to místo, kde můžete vytvořit své nové domovské zázemí, kde každý den začíná i končí s pocitem klidu a pohody.

Samozřejmě vám pomůžeme s financováním nebo prodejem vaší stávající nemovitosti.
Celou akcí vás provedu od začátku do konce a bez starostí.

Je těžké popsat slovy co tato nemovitost nabízí.
Přijďte se podívat, rád vás zde provedu.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Dvorská, Řitka
ID
22925
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
93 m2
Plocha nemovitosti
93 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Vojta

Martin Vojta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Řitce?

Podobné nemovitosti