Prodej rodinného domu, Unhošť, Terasy III, 125 m2

Terasy III, Unhošť

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Unhošti

Informace k domu

Rodinný řadový dům v ulici Terasy III za cenu bytu v Praze.
Představte si, že můžete mít vlastní zahradu a přitom využívat pohodlí dovozu nákupů až domů.
Tento dvoupodlažní dům z roku 2011 vás okouzlí na první pohled. S dispozicí 4+kk a celkovou podlahovou plochou 125 m² nabízí vše, co potřebujete pro komfortní život. Vysoké stropy a velkoformátová hliníková okna propůjčují interiéru vzdušnost a eleganci.
Srdcem domu je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o úctyhodné rozloze přes 36 m². Odtud můžete vstoupit přímo na terasu a užívat si klidu vaší zahrady. V patře najdete tři samostatné pokoje, dvě koupelny a technickou místnost. Nechybí ani balkón přístupný z ložnice a vestavné skříně na chodbě a v ložnici.

Kvalitní materiály jsou samozřejmostí - dřevěná třívrstvá dubová podlaha, dveře Sapeli a energetická třída A hovoří samy za sebe. O vaše pohodlí se postarají venkovní elektrické žaluzie v přízemí a vnitřní žaluzie v patře. Vytápění Vám zajišťuje plynový kotel s boilerem 120l.
Praktická průchozí garáž usnadní přesun věcí na zahradu, a před domem je navíc místo pro další parkování. Měsíční náklady na provoz včetně energií činí pouhých 9 400 Kč.
Nenechte si ujít aukci, která se koná 19.9.2024. Více informací najdete na našich webových stránkách. Tento dům není jen nemovitost - je to životní styl, na který jste vždy čekali. Neváhejte a splňte si svůj sen o dokonalém bydlení.

V Unhošti je kompletní občanská vybavenost, tj.
škola školka, lékař, pošta atd.
Veřejná doprava: do města zajíždí PID autobusové
linky 307 (Kladno, Unhošť, Praha-Zličín), 319 (Malé Kyšice, Unhošť, Pavlov, Hostouñ, Praha, letiště), 365 (Nové Strašecí/Stochov, Velká Dobrá, Unhošť, Hostivice, Praha-Motol), 386 (Kladno, Družec, Bratronice, Unhošť, Hostivice, Praha-Zličín). V Železnčiní stanici Unhošť staví 43 spojů ve směru Praha, Masarykovo nádraží (několik spojů Praha hl. n. ), Kladno, Rakovník a Kralupy nad VItavou. Rychlíky do Rakovníka a spěšné vlaky do Kladna zde nezastavují. Obyvatelé Unhoště mohou využívat autobusovou linku 319 ze/do zastávky Pavlov, kde je zajištěn přestup na vlak do/z Prahy.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Terasy III, Unhošť
ID
10164
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
154 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
114 m2
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
186 m2
Plocha zahrady
82 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
96 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti