Pronájem bytu 3+kk, Ledeč nad Sázavou, Mostecká, 90 m2

Mostecká, Ledeč nad Sázavou

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Ledči nad Sázavou

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný a moderní byt 3+kk na Mostecké ulici v Ledči nad Sázavou.

Tento útulný byt o podlahové ploše 90 m2 se nachází ve 2. patře cihlového domu a nabízí skvělé podmínky pro pohodlné bydlení.

Vybavení bytu se dvěma samostatnými pokoji zahrnuje částečné zařízení, včetně klimatizace ,která poslouží i jako zdroj tepla a moderního kombinovaného plynového kotle.

Kuchyňská linka ORESI je plně vybavena spotřebiči, včetně varné desky, elektrické trouby, mikrovlnné trouby i myčky na nádobí.

Koupelna je vybavena vanou pro relaxaci po náročném dni a dvěma umyvadly pro pohodlí v každodenním životě. Dále se v bytě nachází samostatná toaleta s pračkou na prádlo a elektrickým bojlerem.


Největším lákadlem tohoto bytu je 18m2 velká terasa, kde si můžete užít klidné večery nebo snídani na čerstvém vzduchu.

Okna mají skvělé tepelné a protihlukové izolační vlastnosti s 3-sklem.


K dispozici je také velká půda pro uložení osobních věcí a prostorná šatní skříň v jednom z pokojů pro ukládání oblečení.

Lokalita bytu nabízí krásnou přírodu Posázaví a zároveň veškerou občanskou vybavenost v centru města.

Nedaleko se nachází vlakové i autobusové nádraží, mateřské školky, základní školy, gymnázium, jednotka hasičů, policie, poliklinika a další služby.

Vzdálenost na nájezd na dálnici D1 je pouhých 10 minut jízdy, což zajišťuje snadné spojení s Prahou a dalšími destinacemi.

Tento moderní a prostorný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a kvalitní bydlení v lokalitě s dobrou dostupností ke všem potřebným službám.

Nezmeškejte tuto skvělou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku. Jistě oceníte všechny výhody, které tento byt nabízí!

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Mostecká, Ledeč nad Sázavou
ID
00234
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jana Krejčíková

Jana Krejčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti