Prodej rodinného domu, Černovice, Bělohrobského, 173 m2 (ID: 2024790)

Bělohrobského, Černovice, okres Pelhřimov

4 300 000 Kč HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Černovicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 173,98 m² se zahradou v Černovicích u Tábora

Hledáte rodinný dům za účelem bydlení, nebo příležitost k zajímavé investici? Tak již nehledejte dál.

Nabízíme Vám rodinný dům o celkové výměře 173,98 m², který aktuálně funguje jako ubytování v soukromí a prodává se kompletně zařízený.
Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 569 m² v klidné části města Černovice, a to konkrétně v ulici Bělohrobského.

Velkou výhodou je lokalita, ve které se dům nachází. V okolí na Vás čeká škála kulturních i přírodních lákadel, turistických stezek a samozřejmě také cyklostezek. Do Černovic je to autem necelou hodinu z Českých Budějovic a přibližně hodinu a půl Vám potrvá cesta z Prahy.

V přízemí domu se nachází vstupní hala, ze které se dostaneme do dalších místností jako je jídelna s krbem, bar a prostorná kuchyně s velkou pracovní plochou. Dále se v přízemí nachází také koupelna, samostatná toaleta, technická místnost, místnost, která v současné chvíli slouží jako sklad a v neposlední řadě se zde nachází také menší bytová jednotka s kuchyní a vlastní koupelnou.

Po schodech, které vedou ze vstupní haly se dostaneme do patra kde se nachází tři samostatné pokoje o výměře 24,7 m², 27,5 m² a 31,9 m². Každý z pokojů disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Další předností tohoto domu je bezpochyby prostorná zastřešená pergola, která je orientovaná do zahrady a poskytne Vám stín při horkých letních dnech. Zároveň ji jistě oceníte také večer, kdy rozpálíte gril a společně se svou rodinnou a přáteli si užijete příjemné společné chvíle.

O vytápění domu se stará plynový kotel a v jídelně se nachází kamna na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje bojler, který může spolupracovat s plynovým kotlem, nebo může fungovat čistě na elektřinu.

Dům je napojený na obecní kanalizaci, takže není třeba si lámat hlavu s ČOV a též je napojený na vodovodní řad.

PENB „G“ (štítek zatím nebyl dodán).

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Bělohrobského, Černovice, okres Pelhřimov
ID
N00004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
173 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
146 m2
Plocha nemovitosti
569 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petr Sýkora

Slezská 1357/1, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Sýkora

Petr Sýkora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černovicích (okr. Pelhřimov)?

Podobné nemovitosti