Prodej bytu 3+1, Český Rudolec - Nový Svět, 57 m2

Český Rudolec, Nový Svět

4 990 000 Kč HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Českém Rudolci

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 v atraktivní lokalitě Harrachov-Nový svět.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji příjemný a velice útulný byt 3+1, v atraktivní lokalitě turistické oblasti lyžařských středisek a turistických stezek, v klidné části apartmánů v Harrachově.
Byt je vhodný nejen pro rodinnou rekreaci, ale i jako velice lukrativní investice vzhledem k velikosti bytu, počtu pokojů a poměru k ceně.
Celková plocha bytu je 57 m². Nachází se v nádherné přírodě lesů, poblíž horské řeky Mumlava. Moderní a udržovaný bytový komplex apartmánů a bytů je umístěn v klidné části Harrachova, lokalitě Nový svět, ve čtvrtém - podkrovním podlaží.
Byt byl rekonstruován a přestavěn před 11. lety z dispozice 2+1 na 3+1. Součástí rekonstrukce byla výměna podlah a oken.

Z velké, vstupní chodby o velikosti 6 m² je vstup do všech místností bytu.
Jídelna s kuchyňským koutem (9 m²) je velice útulná, s velkým oknem do okolní přírody a stylovým nábytkem. Součástí vybavení je indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba a lednička.
Obývací pokoj o velikosti 14 m² je rovněž útulný a poskytuje dokonalý odpočinek po aktivně prožitém dni.
Dvě oddělené ložnice o velikosti 13 m² a 10 m² poskytují zázemí a možnost soukromí pro celou rodinu.
Koupelna (5 m²) se sprchovým koutem a WC je velice příjemně zařízena. Součástí vybavení je i automatická pračka.
Praktickým doplňkem je komora o velikosti 2 m², kterou najdete ihned po vstupu do domu.

Parkování je bez problémů možné před domem. Jako bonus můžeme pokládat i zastávku Skibusu Harrachov, opět přímo před domem. Pár metrů od domu je také hlavní vstup na oblíbenou Harrachovu cestu.
Necelých 200 metrů od bytu je prodejna potravin Norma. V okolí naleznete nejen veškerou občanskou vybavenost, ale i spoustu restaurací, bankomat, lékárnu, wellness centra a sportovní a Skiareály. Krásná příroda je sama o sobě neskutečným zážitkem pro každého, kdo hledá relaxaci a odpočinek od městského života.
Nedaleko bytového komplexu je např. známá bobová dráha Happy World Harrachov, Mini Golf, lyžařské a Skiareály s lanovými dráhami, půjčovna elektrokol a krásné přírodní scenérie, jako je např. Mumlavský vodopád, Pančavský vodopád a další zajímavosti (ozubnicová železniční dráha mezi Tanvaldem a Harrachovem, Hornické muzeum atd. ).

Dopravní spojení na Prahu je pravidelnou autobusovou linkou a vlakem.
Byt je volný ihned k dispozici. Nábytek je možné ponechat nebo podle přání odstranit.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Český Rudolec, Nový Svět
ID
0003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Fajt

Ing. Pavel Fajt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českém Rudolci?

Podobné nemovitosti