Prodej pozemku, Želenice, 7646 m2

Želenice

Exkluzivní partneři v Želenicích

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku 7 646 m²

Přímý majitel (neplatíte žádné provize) prodá stavební pozemek v obci Želenice o rozloze 7646 m². Jedná se o ideálně situovaný jihozápadně lehce svažitý pozemek v krásném prostředí odděleném od ostatních obytných částí vesnice jednak vzrostlými stromy a jednak mezí. Toto bezprostřední členění vytváří samostatný prostor zaručující soukromí, ale zároveň i sounáležitost s malebnou vesnicí, jejíž dominantou je vzácný, více než tisíc let starý kostel sv. Jakuba Většího a dřevěná zvonice.

Prodávaná parcela je vhodná buď pro developerskou činnost, ale nabízí se i realizace rezidence jednoho vlastníka, který je náročný na soukromí a upřednostňuje vlastní životní prostor bez jediného přímého souseda. V tomto směru je pozemek ideální příležitostí.

Obec Želenice se nachází 6 km od Slaného, 8 km od Kladna a 4 km od nájezdu na dálnici D7 do Prahy, která je dostupná v řádu minut (Dejvická, Zličín).

Parametry pozemku

Cena
10 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Želenice
ID
1993299276
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
7646 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sofix, s.r.o.

Sofix, s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Želenicích (okr. Kladno)?