Prodej rodinného domu, Zdechovice, 179 m2

Zdechovice

Exkluzivní partneři v Zdechovicích

Informace k domu

Prodej RD se zahradou

Prodej dvoupodlažního rodinného domu o celkové užitné ploše 179m², dispozici 5+kk. Dům je z velké části po rekonstrukci, sousedící se zámkem Zdechovice.
Na domě nejsou dokončeny všechny práce jako elektřina, podlahy v přízemí a v celém spodním patře krom kuchyně. Střecha nová nedokončená dle fotografií, proběhla zde výměna plastových oken, jsou započaty nové rozvody elektriky bez revize a začištění v celém domě je příprava pro 400V, nové rozvody topení vše v mědi zasekané ve zdi, odpady, voda v plastu v přípravě na vodovodní řád zatím se odebírá se studny na pozemku.
Kuchyně disponuje novou podlahou, kuchyňskou linkou, krbem dostačujícím pro vytápění domu přes krbovou vložku, dále prostorná technická místnost s přípravou na tepelné čerpadlo a bojlerem na ohřev teplé vody. Nová koupelna a WC pod schodištěm s drobnými nedodělky. Horní patro je plně obývané a má dokončeny všechny obytné místnosti (dětský pokoj a ložnice), včetně chodby kde jsou položeny komplet plovoucí podlahy, podkrovní prostor vedle ložnice, který byl myšlen jako koupelna je nachystán ke kompletní realizaci
Celková užitná plocha domu je179m², užitná 132m², zastavěná plocha a nádvoří domu 170m². K domu byla přistavěna majiteli pergola směrem do rozlehlé zahrady, která poskytne dostatek soukromí bez sousedících domů, obehnané vysokou zdí na hranici zámku a zámeckého parku Zdechovice.
Jednoznačně velkým benefitem je, že dle ÚP je tato velká zahrada o velikosti 834m² vhodná k výstavbě dalšího RD ve stylu venkovského domu.
Přímo před domem je autobusová zastávka, veškerá občanská vybavenost v obci, obecní úřad, ZŠ, MŠ, obchod, pošta, restaurace a zmíněný zámek za domem.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. S financováním vám rádi bezplatně pomůžeme.
Přijďte se přesvědčit, že se vám tu bude krásně bydlet.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Zdechovice
ID
00009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
179 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
1087 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdechovicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti