Prodej rodinného domu, Velenice, 163 m2

Velenice

Exkluzivní partneři v Velenicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 163 m², pozemek 1417 m²

Nabízíme k prodeji krásnou novostavbu rodinného domu s velkou zahradou v obci Velenice nedaleko Městce Králové.

Rodinný dům je postaven z kvalitních materiálů a v jeho konstrukci bylo použito hodně dřeva, což přispívá k jeho útulnému a příjemnému vzhledu. Dům má dřevěný krov a je napojen na vodovodní řád a obecní kanalizaci. Vytápění je zajištěno elektrokotlem, který lze ovládat na dálku. Jako záložní zdroj vytápění může sloužit nádherná pec v přízemí domu. Dům má připravený kamerový systém, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti.

K domu náleží terasa s posezením, kde můžete trávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Nahoře nad domem se nachází i ohniště. Vedle domu je vedlejší stavba, která se aktuálně využívá jako stodola a nabízí mnoho možností k dalšímu využití podle vašich nápadů a potřeb.
Tento prostorný dům je ideálním místem pro klidný rodinný život a odpočinek s pohodlnou dostupností do větších měst, jako jsou Poděbrady a Nymburk, které jsou vzdáleny jen několik kilometrů. Velenice disponují základní občanskou vybaveností a v blízkém Městci Králové naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pokud hledáte ideální místo pro život v klidném prostředí, ale zároveň s dobrou dostupností do většího města, tento rodinný dům je pro vás tou správnou volbou.

Jestliže vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na možnost představit Vám tento rodinný dům osobně při prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Velenice
ID
305-NP00552
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
163 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1417 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Tomáš Kunc

Bc. Tomáš Kunc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velenicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti