Prodej ubytování, Pec, 200 m2

Pec

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Peci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji rekreační objekt s obrovským potenciálem investice v klidné části obce Pec, okres Domažlice. Tato malebná chalupa nabízí ideální příležitost pro ziskové investování v turisticky atraktivní lokalitě. Díky svému samostatnému umístění a rozloze zahrady 645m² je tato nemovitost vhodná pro pronájem turistům, což zaručuje stabilní a vysoký výnos z investice.

Objekt disponuje 5 ložnicemi, z nichž si návštěvníci mohou pro svůj odpočinek vybrat. V přízemí se nachází prostorná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta pro maximální pohodlí. Na prvním patře naleznete tři další ložnice a toaletu, zatímco v podkroví je další útulná ložnice.

Součástí nemovitosti je dílna a velká garáž pro pohodlné parkování. Exteriér chalupy je obohacen o pergolu s venkovním krbem, která vytváří ideální místo pro odpočinek a posezení. Kromě toho je k dispozici prostorná zahrada, která přináší možnost relaxace v příjemném prostředí.

Odpad je sveden do septiku, s přepadem do kanalizace. Voda je připojena na obecní vodovod. Otop je zajištěn plynovým kotlem, ke kterému je napojeno ústřední topení s deskovými radiátory. Plyn pro otop je zajištěn z plynového zásobníku, umístěného za domem. Jako druhý zdroj tepla jsou v přízemí přímotopná kamna na tuhá paliva. V obýváku jsou velká kachlová kamna.

Tato investice není pouze o rekreačním bydlení, ale také o návratnosti a výhodné poloze. Domažlice s nejvyšším vrcholem Českého lesa, Čerchovem (1042 m n. m.), jsou nedaleko, což zajišťuje atraktivitu pro turisty po celý rok. S možností pronájmu a výhodnou polohou je tato nemovitost skvělou investiční příležitostí.
Nemovitost vyžaduje investici.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Pec
ID
21179
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
241 m2
Plocha nemovitosti
886 m2
Plocha zahrady
645 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
341 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Libor Hula

Libor Hula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Peci (okr. Domažlice)?